Cezar Preda: Şeful Serviciului Ordine Publică din IPJ Dâmboviţa execută ordine la comandă politică

Acuzaţii extrem de grave la adresa conducerilor unor instituţii cheie din judeţul Dâmboviţa. Cezar Preda, preşedintele PNL Dâmboviţa a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că reprezentanţii ANAF Dâmboviţa şi Şeful Serviciului Ordine Publică execută ordine politice contra membrilor şi consilierilor locali PNL.

„Fac un apel la reprezentanţii ANAF-ului, din judeţul Dâmboviţa, să înceteze cu presiunile politice asupra membrilor Partidului Naţional Liberal. S-au dus în comune, aveau lista cu consilierii noştri care aveau unităţi de alimentaţie publică sau alte societăţi. Erau canalizaţi pe ei! Să înceteze!

Cum solicit şi Poliţiei, că am înţeles că este un şef la odinea publică, care dimneaţa se duce la domnul Ţuţuianu şi întreabă: „În ce comună trebuie să mă duc să mă iau de ei?”  „În comuna aia!” Îi spune Ţuţuianu, şefului de la ordine publică, în ce comună  să se ducă să ameninţe oamenii. Am înţeles asta. Şi atrag atenţia că eu niciodata nu am cerut nici unui poliţist şi nici unui lucrător al ANAF  să execute o comandă politică. Din acest motiv judetul Dâmboviţa este în această stare, pentru ca instituţiile statului lucrează în favoarea domnului Ţuţuianu. Sunt chemaţi la raport şi trimişi acolo unde oamenii au ativităţi şi nu sunt de aceeaşi culoare politică cu Ţuţuainu. E regratabil că aceşti oameni  şi m-am referit cu nume şi prenume la şeful de la ordine publică şi la şeful ANAF Dâmboviţa.

Îmi aduc aminte că s-au întâlnit cu mine şefii de la ANAF şi îmi promiteau sprijin că ei sunt liberali din tată în fiu. Am văzut ce liberali! Ca mulţi alţi liberali care execută comenzile Partidului Social Democrat. N-am nevoie de sprijinul ANAF-ului, decât să respecte legea.”

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 7 ganduri despre “Cezar Preda: Şeful Serviciului Ordine Publică din IPJ Dâmboviţa execută ordine la comandă politică

 • 20 noiembrie 2016 at 11:58
  Permalink

  Bine ai venit in judetul Dambovita dle.Preda.Teracota trebuia sa-ti explice cum este treaba prin judetul asta cu implicarea unora sau altora in alegeri.Omul cat traieste invata !

  Reply
 • 20 noiembrie 2016 at 9:41
  Permalink

  mi se pare aberant ce zice carnatarul de plescoi.dar sa nu uitam.beizadeau s-a cumintit?ce zici cezarica?

  Reply
 • 20 noiembrie 2016 at 8:29
  Permalink

  in PUCIOSA SANT NUMAI CORUPTI , SI CU EVAZIUNE FISCALA IAR POLITIA , PRIMARIA ETC ETC INCHID OCHII CE TOT MAI BATETI CAMPII ,,, OARE DECE NU SE NATIONALIZEAZA OTELURI SPECIALE SI OTEL DIN TARGOVISTE DACA PSD SI PNL SE DAU ATAT DE TARI SI MARI ???

  Reply
 • 20 noiembrie 2016 at 6:55
  Permalink

  „Spune-mi unde, cînd și cum”… zicea Pompilia Stoian 😉
  inginerule, pentru concretețe, asta așteptam și eu de la tine
  altfel același mesaj al unui politician aflat în chinurile campaniei alectorale 🙁

  Reply
 • 19 noiembrie 2016 at 20:28
  Permalink

  Daca nu sunt dovezi clare inseamna ca individul (C.P.) este dus cu capul.

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro