Cezar Preda (PNL): “Sprijinim atât primarul, cât și consilierii locali, în toate proiectele Târgoviștei”

Liderul PNL Târgovişte, Cezar Preda,  schimbă strategia opoziţiei la nivelul municipiului Târgovişte. Preda spune că liberalii vor discuta mai atent toate proiectele administraţiei locale, le vor analiza şi le vor sprijini, pentru punerea în practică a proiectelor administrative. Aceasta după ce le-a interzis consilierilor locali să mai lipsească la şedinţe.

Cezar Preda: Târgviștea la ora actuală are multe proiecte care ar trebui să fie dezvoltate pentru că administrația și cea care a fost și cea care este gândește proiecte pentru Târgoviște. Eu urmăresc presa și sunt atent și la intervențiile primarului municipiului, ale consilierilor, care trebuie să explice cetățenilor ce vor face pentru ei. Am înțeles de la domniile lor  (n.r. social democrati) că au o temere că foarte multe proiecte vor fi blocate dacă domnul Cioloș și PNL vor veni la guvernare. (…) Vreau să vă anunț oficial și să-i anunț pe locuitorii municipiului Târgoviște că în urma discuțiilor cu consilierii noștri, cu liderii PNL, am luat decizia să sprijinim atât primarul, cât și consilierii locali în toate proiectele pe care Târgoviștea și Cristi Stan și le-au propus, asta ca să eliminăm orice derapaj la ce va face și cum va face PNL. Știți că am propus ca prezența la ședințe să fie obligatorie, să se consulte consilierii cu primarul, nu contează că e de la PSD, trebuie ajutat tot aparatul administrativ ca târgoviștenii să poată beneficia de toate proiectele pe care Târgoviștea le are și cred să astăzi încheiem această sarabandă a supozițiilor și politicianismului unora care încearcă să ducă într-o zonă adversă politic a nereușitelor sau nerealizărilor pe care le au sau presupun că le vor avea din fața consilierilor. Vom sprijini toate proiectele Municipiului Târgoviște, iar dacă domnul primar Stan cu care voi avea o discuție și nu numai una ci ori de câte ori va considera că are de făcut proiecte pentru Târgoviște pentru că eu nu sunt un președinte de partid să-mi subordonez o administrație locală sau alta, așa cum vedeți că se întâmplă la nivelul județului Dâmbovița.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Cezar Preda (PNL): “Sprijinim atât primarul, cât și consilierii locali, în toate proiectele Târgoviștei”

 • 6 noiembrie 2016 at 6:55
  Permalink

  asta înseamnă să n-ai sînge în instalație… și scheleți prin fișete.
  cum a deschis Țuțu gura și a amenințat cu noi dezvăluiri, i s-au înmuiat genunchii liberalului pedelist de Buzău și s-a făcut preș!
  poi de ce, măi, Predo, Predo, Predooo! 😀 )))

  Reply
 • 4 noiembrie 2016 at 9:18
  Permalink

  Vrajala de campanie electorala.
  Domnule Cezar Preda de ce nu interveniti si la ULMI, unde consilierii dumneavoastra blocheaza de mai multe luni validarea consilierilor PSD & PMP ?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro