CA al Companiei de Apă este doar o marionetă, în opinia unui fost membru

       Iulian Popa, fost prefect al judeţului Dâmboviţa, secretar general al PNL Dâmboviţa numit în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă şi-a înaintat demisia din acest for. Este a cincea  persoană care renunţă în mai puţin de doi ani la calitatea de membru în CA al Companiei. Popa fusese numit, în 2014 şi în CA al Spitalului Judeţean de unde a plecat tot prin demisie, după ce a declarat presei că nu doreşte să fie părtaş la nici o ilegalitate.  Popa a transmis în această după amiază un comunicat e presă în care a declarat că a plecat din consiliul nemulţumit de faptul că membrilor CA li se impuneau anumite hotărâri. Fostul prefect spune că şi şeful POS 2 Mediu, Petre Miriţă va demisiona din cauz apresiunilor care se fac asupra sa. Din informaţiile noastre, Miriţă se va pensiona. El a mai vrut odată să plece din Companiei, dar a fost convins, după două zile de absenţă, să se întoarcă.

      „Am participat la o singură şedinţă a Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă, în data de 16 februarie. La primul punct al ordinii de zi, figura avizarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Ni s-a spus că a fost aprobat de Adunarea Generală a Acţionarilor şi de către Consiliul Local Municipal, motiv pentru care trebuie doar să luăm la cunoştinţă. La cel de-al doilea punct, trebuia să acordăm directorului general un mandat în vederea negocierii actului adiţional la Contractul Colectiv de Muncă pentru perioada 2014 – 2016. Am fost informaţi că negocierile sunt deja făcute şi că noi, în CA, trebuie să le avizăm, fără modificări. Nu s-a prezentat nicio discuţie referitoare la reducerea personalului, cu atât mai mult cu cât ponderea salariilor în cheltuieli este de 55%.

​La cel de-al treilea punct al ordinii de zi, am fost informaţi în legătură cu necesitatea actualizării organigramei cu UIP 2. Este vorba despre un nou post de manager, care a venit şi cu numirea în plic, adică dl Dorin Staicu. Dl Staicu este direct responsabil de colapsul Companiei de Apă şi de ceea ce s-a întâmplat, acum câteva luni, la Aninoasa, când a fost livrată populaţiei apă cu dejecţii. Fireşte că nu am fost de acord şi am cerut organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcţii.

​La cel de-al patrulea punct, s-a făcut o informare despre implementarea POS Mediu şi POS Mediu 2. Directorul Miriţă Petre a prezentat o serie de deficienţe, susţinând că se fac asupra sa foarte multe presiuni din partea oamenilor politici, motiv pentru care îşi va prezenta demisia.

​Mi-am dorit să fiu activ în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă şi să contribui, cu experienţa mea, la îmbunătăţirea activităţii. Având însă în vedere cele întâmplate în şedinţa din 16 februarie, am am informat Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dâmboviţa, fiind luată decizia retragerii membrilor Partidului Naţional Liberal din acest organism, pentru că nu vom gira politic ilegalităţile din Compania de Apă. Sper că, mai devreme sau mai târziu, instituţiile statului vordemonstra situaţia reală din această instituţie” a precizat Popa în comunicat.

Departamentul de Comunicare al PNL Dâmboviţa a precizat că eclaraţiile lui Iulian Popa vin ca urmare a acuzaţiilor lansate, în cadrul unei emisiuni tv, de către managerul public al judeţului, Alexandru Oprea.

​„

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “CA al Companiei de Apă este doar o marionetă, în opinia unui fost membru

 • 2 martie 2015 at 16:51
  Permalink

  o adunatura de pilosi birourile sunt ful vin la munca sa se fatie toata ziua si sa si etaleze hainele ce restructurare sa se faca ca tot cine munceste pleaca pilele raman

  Reply
 • 28 februarie 2015 at 5:54
  Permalink

  ce să te mai surprindă!
  iar cînd mai ai şi un prim-procuror de judeţ fost colaborator al securității, cu patalama de la justiţie, să instrumenteze dosare grele şi să dea de pămînt cu jegurile te iluzionezi. 🙁
  rămîne să rezolvăm noi problema dejecţiilor la primele alegeri locale.
  aşa să ne ajute mintea cea de pe urmă! 😉

  Reply
 • 27 februarie 2015 at 23:55
  Permalink

  orice ar fi si orice se va face la apa vom plati doara noi, pulimea. asta pt ca prosti nu sunt cei care cer, ci cei care dau, adica noi, tot targul. daca i-am linsa pe tutuica si pe stoica cu dna-ul, si in general pe toti hotii si lichelele politice din targoviste, am trai muult mai bine. dar cum noi suntem cuminti si ne executam, astia o vor duce ca in sanul lui avram, iar dna e mort aici…cat despre mas media targovisteana – astia fac stirile din birourile sediilor de partide, privind pe geam,… nulitate crasa!, nula la nula!!! asta este!

  Reply
 • 27 februarie 2015 at 21:57
  Permalink

  Decenta,de bun simt pozitia dlui Popa. Totul este adevarat,si n-a apucat sa vada prea mult din mizeriile din compania de apa. E acolo o adunatura de prosti care sunt si fuduli,nefiind in stare sa-si recunoasca tampeniile facute de atata timp. Mai grav e ca Tutuianu,cu toate ca e realmente speriat de ce se intampla in companie,continua sa gireze sleatca asta in declaratiile publice,in loc sa dea cu ei de pamant. Deh,e greu sa-ti recunosti propriile esecuri.
  Baietii astia joaca practic judetul la ruleta ruseasca.

  Reply
 • 27 februarie 2015 at 21:27
  Permalink

  javre ordinare . numai banii lor ii intereseaza . restul omenirii sunt niste prosti!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro