AT Chindia, 30 de ani de performanță și prietenie

Aseară, pasionații muntelui și nu numai s-au adunat pentru a sărbători 30 de ani de existență a Asociației Turistice Chindia.

Această întâlnire s-a concretizat într-o gală a premiilor, prima de altfel, în care au fost premiați cu diplome de onoare președintele în funcție Mihai Radu, fostul președinte Dan Popescu, dar și Primăria și Consiliul Local Târgoviște reprezentate de primarul Gabriel Boriga, bine-cunoscut pentru pasiunea sa pentru munte, Consiliul Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului, Parcului Natural Bucegi, Serviciului Public Salvamont, Facultății de Geografie din cadrul Universității Valahia și nu în ultimul rând presei dâmbovițene, care a fost alături de ATC de-a lungul expedițiilor realizate.

Vădit emoționat, vice-președintele ATC Geo Badea a recunoscut că acești 30 de ani nu au fost deloc ușori, că a fost nevoie de multă muncă și multe sacrificii. „De-a lungul timpului, au trecut foarte multe persoane prin această asociație, unii au rămas, alții nu. Unii au ajuns oameni de seamă, care acum salvează vieți, alții au ajuns, iată, demnitari.”

foto: Ciprian Grigorescu


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro