Andrei Plumb, explicații: Face sau nu tandem cu Dan Miculescu la Primărie, respectiv Senat

Distribuie:

Comunicat de presă

Legat de o apariție în presa locală prin care eu împreună cu domnul Dan Miculescu am face un tandem pentru a participa la presupuse alegeri care s-ar organiza în primăvara anului viitor aș dori să fac următoarele precizări:

1. Am o relație publică de prietenie dar și comercială cu domnul Dan Miculescu, ceea ce nu presupune automat și anumite construcții politice insinuate în articolul respectiv.

2. Fotografia alăturată articolului este realizată la un eveniment de lansare a unui post de televiziune fără a avea vreo legătură cu afirmațiile făcute, afirmații având ca izvor anumite “surse din zona  Guvernului României”.

3. La data apariției articolului afirm și susțin că nu mă aflam în municipiu chiar de câteva zile și nici în prezent. De asemenea, pot preciza că, din cunoștințele mele, domnul Dan Miculescu se află în afara teritoriului României de aproximativ o săptămână.

4. Referitor la anumite persoane care apar în articol și care ar oferi o anumită  susținere în vederea unor presupuse candidaturi fac precizarea că nu am avut niciodată discuții legate de anumite proiecte politice, discuții pe care, cel puțin eu,  nu le-am purtat vreodată.

 

Andrei Plumb

Director Programe

Clubul Social Democrat Filiala Dâmbovița

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 7 ganduri despre “Andrei Plumb, explicații: Face sau nu tandem cu Dan Miculescu la Primărie, respectiv Senat

 • 22 noiembrie 2014 at 13:33
  Permalink

  Daca va fi gratiat Gica Popescu,cred ca cel mai bine faceti un tandem spre Rahova.Daca nu,la Poarta -Alba va asteapta Jiji.

  Reply
 • 21 noiembrie 2014 at 18:35
  Permalink

  Stai măi îmbuibatule liniștit, cine dracu crede că ești tu în stare să fii candidat, poate doar pentru titlul de cel mai nesuferit personaj care agsează mediul public, care este arătat lumii doar pentru a fi injurat secundă de secundă! Lumea nu dă nici un ban pe mutra ta libidinoasă, de șmenar! Nu te mai băga singur în seamă!

  Reply
  • 22 noiembrie 2014 at 8:42
   Permalink

   aferim! 😀

 • 21 noiembrie 2014 at 17:16
  Permalink

  hai sa nu ne mintim plumbruiule. stim ce vrei. n-o sa obtii

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro