Andrei Albu răbufnește pe facebook: Seniorii vor o organizație TSD, de SCLAVI

Andrei Albu fostul președinte al TSD Târgoviște a anunțat, astăzi, pe pagina sa de facebook, că nu va mai candida pentru un nou mandat în fruntea organizației, deși săptămâna trecută numele său era printre favoriți. Albu a făcut acuzații grave la adresa seniorilor partidului, despre care a afirmat că îi privesc pe tineri ca pe niște slavi:

Funcția de președinte al TSD Târgoviște nu este un ciolan și nu ai salariu sau vreun avantaj. E o funcție care te obligă față de tinerii din organizație și implică pierdere de timp, bani și mai presus pierderea încrederii tinerilor de lângă tine care au așteptări . .. pe care nu poți sa îi ajuți cu nimic pentru ca seniorii nu te susțin și nu îi apreciază. Clar seniorii vor o organizație de SCLAVI fără opinii și cât mai puțin vizibili, supuși, niște yes.man….

Albu a mai spus și că nu va rămâne într-o organizație de marionete și a dezvăluit faptul că nu poți obține conducerea dacă nu ai acordul șefilor din fruntea organizație de seniori:

Eu sunt rebel din fire și NU iau poziția ghiocel indiferent cât am de pierdut (și am pierdut în fața seniorilo  ,deși s-a dovedit ca am avut dreptate). CONCLUZIA: NU CANDIDEZ PENTRU TSD TÂRGOVIȘTE, nu mai am disponibilitatea de a pierde prieteni din cauza neseriozității altora. Și nu pot sta într o organizație de marionete. Le urez multa răbdare competitorilor și Cum mi se spunea și mie „să luați lumină de unde trebuie ” ca valoarea umană nu contează.

Nu este prima oară când Albu se revoltă împotriva conducerii organizației de partid. În urmă cu câteva luni, a demisionat din funcția de președinte al TSD Târgoviște după o ședință furtunoasă prezidată de Adrian Țuțuianu, în care liderul PSD l-a acuzat de neimplicare, în condiții în care singurele acțiuni ale tinerilor social democrați au fost organizate la Târgoviște.

În cursa pentru șefia TSD Târgoviște au rămas Andrei Păunescu și Alin Marina.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Andrei Albu răbufnește pe facebook: Seniorii vor o organizație TSD, de SCLAVI

 • 23 iulie 2015 at 11:03
  Permalink

  Mai…… Andrei Albu intr-o organizatie politica trebuieste multa disciplina.Rebelii nu prea sunt disciplinati deci nu prea ai ce cauta la conducere iar de altfel esti tare frustrat,,frate”.Inhibati pornirile si invata de la seniori,abia dupa ce consideri ca ai invatat,, meseria de politician” poti avea pretentii de lider.

  Reply
 • 22 iulie 2015 at 18:40
  Permalink

  A ajuns mare politician si XXX Paunescu…sper sa castige cursa Marina…

  Reply
 • 22 iulie 2015 at 18:05
  Permalink

  bine ca a recunoscut in sfarsit. eu le-am zis ca sunt sclavi inca din 2010.

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro