Alexandru Oprea, “de facto” președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Alexandru Oprea este, “de facto”, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, chiar dacă în această funcție este ales un alt consilier social democrat, Dan Comănescu. Cel puțin acesta așa reise din modul în care președintele interimar al PSD Dâmbovița, ministrul Rovana Plumb, a descris relațiile din partid în privința comunicării din CJD, dar și a comunicării cu primarii în privința bugetelor și investițiilor locale.

Întrebată despre subiectul președinției CJD, Plumb a declarat: “Din punct de vedere politic comunic cu consilierul județean Alexandru Oprea care este foarte bine pregătit profesional în ceea ce privește modul de gestionare a unui buget atât de important cum este județul Dâmbovița și are și o comunicare foarte bună cu toți primarii, pentru a nu se repeta ceea ce s-a întâmplat în anul 2018, pentru a nu există nici un fel de scăpare în ceea ce privește finanțarea obiectivelor investiționale propuse de către toți edilii de aici din Dâmbovița, pentru că Dâmbovița are în continuare nevoie de dezvoltare.” a declarat Rovana Plumb înaintea întâlnirii cu activul de partid de la Moreni.

Vineri, 18 ianuarie, PSD Dâmbovița a avut întâlniri cu primarii, șefii de organizații și consilierii locali la Pucioasa și Moreni. Actualul președinte CJD, Dan Comănescu, a lipsit la ambele întâlniri.

În cadrul întâlnirii de la Pucioasa, liderul de zonă, primarul Constantin Ana a adus și el în discuție președinția CJD. La prezentarea lui Alexandru Oprea acesta s-a referit la acesta drept “fostul președinte al CJD”, cu speranța, însă, că acesta va reveni în această funcție.

Revenirea lui Oprea și “de iure” la șefia CJD se poate face fie prin înlocuirea actualului președinte, cu 2/3 din voturile consilierilor județeni, fie prin vacantarea postului printr-o demisie a acestuia.

 

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro