Adrian Țuțuianu și consilierii județeni, chemați în instanță pentru abuz în funcție

Distribuie:

      PNL Dâmbovița îi va chema în instanță pe cei 17 consilieri județeni, plus președintele CJD Adrian Țuțuianu, pentru abuz în funcție, pentru că nu au lat act de încetarea mandatului consilierului județean Marin Antonescu, radiat din PNL. Copreședintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban a precizat pentru Gazeta Dâmboviței că: “Este un abuz din partea majorității care nu a respectat legea. Ca principiu nu am ce să negociez pe acest subiect. Era  o obligație legală a CJD, practic CJD numai trebuie să ia act de încetarea mandatului. Legea  este interpretată abuziv și se împiedică dreptul aleg care au votat cu PDL de a avea un consilier  care sa voteze conform programului  prezentat cetățenilor în legerile locale din 2012. Nu numai că vom ataca pe contencios administrativ, dar vom face  plângere penală pentru că în opinia mea sunt întrunite condițiile infracțiunii de abuz în funcție, în cazul consilierilor care au votat împotrivă.” 

    Consiliul Județean Dâmbovița a respins, marți, cu 18 la 16 proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului de vice-președinte al CJD al fostului liberal Marin Antonescu. Proiectul fusese introdus pe ordinea de zi ca urmare a unei solicitări a PNL Dâmbovița, care într-o ședință de luna trecută îl radiase pe Marin Antonescu din partid ca urmare a unei acuzații cum că ar fi făcut poliție politică. Proiectul a fost respins cu 18 la 16, Antonescu primind spijinul consilierilor PSD, precum și a independenților, Ioan Ferariu, Mihail Trifan, Gheorghe Ivan, Vasile Moise Deju, precum a președintelui CJD Adrian Țuțuianu.

        La nivelul consiliului județean și al consiliilor locale din județ a devenit deja o practică ca anumite persoane să fie sprijinite de foștii adversari politici, împotriva deciziilor luate de partidul care i-a pus pe listă în 2012.

           Orban a mai spus și că nu a avut aici o discuție cu președintele CJD pe această temă sau pe o altă temă: “A anunțat că o sa ne invite pentru discuţii asupra bugetului, dar nu a făcut-o”.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Adrian Țuțuianu și consilierii județeni, chemați în instanță pentru abuz în funcție

 • 13 februarie 2015 at 8:37
  Permalink

  afara cu securistul marin.ducele de lunguletu sa nu mai apara in politica.

  Reply
 • 12 februarie 2015 at 15:17
  Permalink

  Ardeti-i! Tutuianu este un tradator! Ca toti cei din PSD!

  Reply
 • 12 februarie 2015 at 14:01
  Permalink

  In sfarsit! S-au trezit si astia. Acum, de la vorbe la fapte e drum lung.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro