Adrian Ragnar Thiess, ginerele lui Dobândă, candidat surpriză al PPDD Dâmboviţa?!

Distribuie:

 

Thiess a mai acordat consultanţă politică şi electorală şi unor politicieni precum fostul candidat prezidenţial Radu Duda. Până în septembrie 2001, a fost consilierul personal al ex-preşedintelui Ion Iliescu. În 2011, a pus la punct strategia PP DD pentru alegerile locale şi generale.

Ce-l leagă pe Thiess de Dâmboviţa? Este căsătorit cu Delia Elena Dobândă, fiica medicului Dobândă, susţinut de PP DD în funcţia de viceprimar al municipiului Târgovişte. Surse din PP DD dau ca sigura candidatura lui Thiess pe un colegiu din judeţul nostru. Se pare că, ar fi vizat colegiul senatorial Nr. 1 Fieni- Voineşti – Pucioasa.

Vineri va avea loc la Târgovişte, în prezenţa lui Dan Diaconescu, prezentarea candidaţilor “poporului” pentru parlamentare. Atunci vom afla cu siguranţă dacă Thiess va alege să candideze în Dâmboviţa sau într-un alt judeţ, acesta având, se pare, libertatea, din partea mai marilor PP DD, de a-şi alege orice colegiul din ţară. La evenimentul de vineri este puţin probabilă, însă, prezenţa lui Adrian Ragnar Thiess, care are în această perioadă unele probleme de sănătate.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro