ADI Salubritate anunță redirecționarea gunoiului din sudul județului către Aninoasa, după sistarea activității gropii Titu

Probleme la nivelul depozitării gunoiului menajer colectat din sudul județului. ADI Salubritate a notificat primăriile din sudul județului despre posibile probleme în activitatea de colectare, după ce Garda de Mediu a sistat, temporar, activitatea celulei 2 a gropii de la Titu, unde operatorul Eurogas Prescom nu are autorizație integrată de mediu. Obținerea acestei este imposibilă până la finalizarea unui litigiu privitor la terenul pe care aceasta a fost ridicată. Pentru prima celulă, care este și autorizată, operatorul a notificat autoritățile de mediu cu privire la atingerea capacității și, deși nu s-a finalizat procedura de închidere a celulei, nu se mai depozitează gunoi acolo. Astfel, Eurogas Prescom suspendă activitatea din groapa Titu.

În această situație, gunoiul colectat va fi redirecționat către groapa de la Aninoasa. Acest lucru înseamnă perturbarea activității de colectare, având în vedere distanțele mai lungi de parcurs, dar și timpul de așteptare pentru descărcare în groapa Aninoasa. Conform adresei ADI Salubritate, programul de colectare nu suferă modificări în privința zilelor de colectare (la acest moment).

Între timp, Primăria Titu anunță pe pagina de facebook că în noaptea de 13 iunie, cu câteva ore înainte de sistarea activității, a fost depistat un nou transport, un autocamion TIR plin cu gunoaie menajere provenind din alt județ care urma să descarce la Titu.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro