Abia numit, Dorin Staicu are zilele numărate la conducerea Companiei de Apă

Schimbare spectaculoasă de majoritate politică astăzi la Consiliul Local Municipal, unde PSD a căzut în opoziţe. Noii aliaţi: PNL, PDL şi PPDD l-au schimbat pe Cristian Stan de la conducerea şedinţei şi au răsturnat situaţia din cea mai râvnită societate a oraşului: Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa.

Vlad Pătraşcu, apropiat PSD a fost înlocuit ca reprezentant în Adunarea Generală  a Acţionarilor, de Constanţa Costea, susţinută de liberali. Costea este inginer de instalaţii, având şi un masterat în domeniu.

 Tot în cadrul şedinţei a fost schimbat şi consiliul de administraţie al companiei, dominat până acum de PSD şi PC, cu 4 voturi din 7. Noul consiliu este format din democrat liberalii: Eduard Hack şi Tomiţă Ciulei,  Ioan Folescu, susţinut de PPDD, liberalii Ciprian Iacob şi Alexandru Mariuţan şi social democraţii Adrian Simion şi Ion Ponorâcă. Aceştia au un mandat de 4 ani. Votul s-a făcut în două etape, pentru că la primul vot doar 5 persoane au îndeplinit numărul de sufragii necesar. Consilierii au decis şi că Alexandru Mariuţan este noul  şef al consiliului de administraţie.

Dorin Staicu, actualul director interimar al companiei, a fost scos din consiliul de administraţie, iar probabilitatea ca el să fie păstrat în funcţie este extrem de redusă în condiţiile în care PSD a pierdut majoritatea Dorin Staicu se bucură de un larg sprijin în interiorul partidului, având experienţă la conducerea Companiei. Recenta sa numire în locul lui Radu Vasilescu s-a făcut, însă, cu scandal, opozanţii săi spunând că CA nu a avut mandat. Înainte de actualele schimbări, se inţenţiona reducerea influenţei primăriei Târgovişte în ceea ce priveşte decizia la nivelul societăţii, care este operator judeţean pe apă şi canal.

În cadrul şedinţei consilierii PSD şi PC au refuzat să-şi exercite dreptul la vot, considerând hotărârile legate de Compania de Apă, ilegale, cerând să se consemneze opinia lor în procesul verbal de şedinţă.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected].ro

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro