Trupa dâmbovițeană pentru copii „Ceata lui Zâmbilici”, în turneu național! Când se întâlnește cu micuții din Dâmbovița

    „Ceata lui Zâmbilici” este o trupă dâmbovițeană pentru copii care, ușor-ușor, cucerește publicul din întreaga țară. Șlagărul „Soku-Soku” este din ce în ce mai solicitat de copii și nu numai. Televiziunile naționale îi invită tot mai des, iar zilele viitoare vor fi prezenți și la televiziuni de la Chișinău. Și asta pentru că sunt invitați de onoare la prima ediție a Festivalului Internațional „Constelația Talentelor”, care va avea loc în perioada 1-3 decembrie la Teatrul „Ginta Latină” de la Chișinău.
      În luna decembrie, „Ceata lui Zâmbilici” va susține un turneu național și va fi prezentă în 15 localități importante. În județul Dâmbovița se va întâlni cu publicul pe 5 decembrie, la ora 16:00, la Clubul Studenților din Târgoviște și pe 10 decembrie, la ora 16:00, la Centrul Cultural European din Pucioasa. Cei care dores să ia legătura cu Zâmbilicii o pot face la numărul de telefon 0755118787.

Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca