Scriitorul Vasile Lupaşc participă, în scop caritabil, la Campionatul Mondial de Arte Marțiale WTKA!

Scriitor, istoric, actor și multiplu campion mondial la karate, târgovișteanul Vasile Lupașc se pregătește pentru o nouă competiție internațională! Motivul participării îl puteți citi mai jos, într-un text preluat din mediul online, o platformă personală a acestuia.

Între 25 și 29 octombrie voi participa la Campionatul Mondial de Arte Marțiale WTKA din Italia.
Pentru prima oară de când concurez simt o apăsare imensă. Acum nu mai particip pentru bucuria competiției ci pentru a încerca să aducem o bucurie și un ajutor cât de mic copiilor internați la Spitalul Fundeni. Prin această campanie incercăm să stràngem fonduri pentru a le amenaja micuților un spațiu de joacă și o cantină mai bună.
În eventualitatea câștigării unei medalii, aceasta cât și echipamentul sportiv inscripționat cu insemnele României vor fi donate Asociatiei Pavel pentru a fi scoase la licitație.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați contribuit deja la această campanie și celor care ne-ați ajutat cu un share!


Deja se strâng fonduri în cadrul acestei campanii, la care se vor adăuga banii din licitaţia obiectelor.

Mai multe informații despre această campanie găsiți la: http://pavel.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4439, acolo unde puteti şi să donaţi.

Bogdan Marius Amer1knu


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: