Zilele Bibliotecii au sărbătorit cartea și bibliotecarii la Târgoviște

Zilele Bibliotecii au adunat la Târgoviște iubitorii, dar și păstrătorii cărții, într-un eveniment ce s-a desfășurat pe 23 și 24 noiembrie. La deschiderea evenimentului au fost prezenți Alexandru Oprea – președintele CJ Dâmbovița, părintele consilier Marian Puiescu – reprezentantul Arhiepiscopiei Târgoviște, Octavian Sachelarie – directorul Bibliotecii Dinicu Golescu Pitești și Cristina Popescu – cadru didactic la Facultarea de Litere București.

Deschiderea a fost completată de acordarea de premii celor mai apropiați parteneri,bibliotecari, voluntari, dar și cititori ai bibliotecii, premii înmânate de amfitrionul evenimentului, directorul bibliotecii Agnes Erich și de președintele CJD Alexandru Oprea.


 

De asemenea, în cadrul evenimentului, a fost sărbătorit și Profesorul George Coandă, la 80 de ani de viață puși în slujba culturii dâmbovițene. Redacția GAzeta Dâmbovițeiîi urează sănătate și putere de muncă.


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: