Zilele Asistenței Sociale la Târgoviște: dezbateri și lansări de carte

În cadrul “Zilelor Asistenței Sociale”, sărbătorite în fiecare an în luna martie, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR)- filiala Dâmbovița, împreună cu Direcția Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița, au organizat în data de 28.03.2017, o dezbatere privind dezvoltarea profesiei de asistent social și rolul asistentului social, precum și lansarea cărții “Atașament versus Abandon”, autor Rebeca Popescu.

La eveniment au participat profesioniști din domeniul asistenței sociale, susținători ai asistenței sociale la nivel județean, reprezentanți ai editurii Tritonic București și ai presei locale.

Acțiunea a constat în prezentări susținute de secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, directorul general al DGASPC Dâmbovița, Cristiana Bucur, directorul general adjunct al DGASPC Dâmbovița, Doinița Dinu, președintele CNASR și decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială București, Doru Buzducea, președintele CNASR- filiala Dâmbovița, Violeta Ioan, profesor Universitatea Valahia din Târgoviște, Alina Anghel, membru CNASR- filiala Dâmbovița și autorul cărții “Atașament versus Abandon”, Rebeca Popescu.

Activitatea a continuat cu discuții privind activitatea asistenților sociali și prezentare de carte împreună cu editura Tritonic București.

În data de 21 martie este sărbătorită Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, iar în perioada 15-31 martie, la nivel teritorial sunt celebrate “Zilele Asistenței Sociale”. Astfel, cu această ocazie, a fost apreciată munca colegilor asistenţi sociali și s-a oferit oportunitatea de a celebra profesia lor și de a reafirma munca pe care o desfășoară zi de zi în comunitate.
Felicitări asistenților sociali pentru implicare, pasiune și rezultatele obținute până în prezent și le dorim mult succes în activitate!

Director general,

ing. Cristiana Bucur

Persoană de contact,

cons. Cerasela Gurgu

Centru Medical Valeriana
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro