Young Boys Târgoviște și marea provocare de la Bacău!

Târgoviștenii vor pleca astăzi către Bacău, orașul în care se va organiza un turneu de minifotbal la care vor participa cele mai puternice echipe din țară.

I-am pus câteva întrebări lui Daniel Bălașa, managerul echipei.

R: Salut Daniel!  Am înțeles că vă pregătiți de un turneu puternic! Despre ce e vorba?

DB: Salut! Da, într-adevăr ne pregătim pentru un turneu foarte puternic ce se va desfășura la Bacău începând cu 16 decembrie! Este un turneu cu echipe foarte bune in care vrem sa ne măsuram forțele… Să vedem și noi nivelul la care am ajuns de 6 luni de când am început…Cu pași mărunți ne pregătim și vrem să luăm contact cu cele mai bune echipe din minifotbalul din România!

R: Ce echipe mai găsim acolo? Care e nivelul acestora?

DB: În primul rând este campioana națională 2017, câștigătoarea Cupei României 2017, finalista cupei României 2017, câștigătoarea regionalului Nord – Est , într-un cuvânt Tazmanshaft, Luceafărul Cluj Napoca, Boromir Râmnicu Vâlcea, Holden Boys Bacău …toate cele patru echipe fiind participante la EMF Champions League 2017. Sunt și alte echipe foarte bune: Coriolan Bacău, Fenix Play Piatra Neamț, Ajax Dulcissimo Galați, Premier Sport Iași, Inter Traian Vaslui, Fabio Botoșani, Grant Elite Piatra Neamț, Fiesta Roman, Medisanis Pașcani. Nivelul o să fie unul foarte ridicat, în care sperăm să facem o figură frumoasă, nu ne va fi ușor printre campioni…de aceea am ținut să fim prezenți aici la Bacău, să jucăm cu unele dintre cele mai bune echipe din țară!

R: Cât durează acest turneu?


DB: Acest turneu va dura 3 zile, grupele s-au tras chiar marți seară, am picat intr-o grupă foarte grea, cu Tazmanshaft (campiona naționala 2017) , Inter Traian Vaslui (câștigătoarea cupei și campionatului în Vaslui) și BCM Bacău, la fel o echipă bună din Campionatul de Minifotbal din Bacău! Sperăm să ne practicăm jocul nostru pe care îl știm, să muncim pentru fiecare meci în parte…Și la sfârșit să ne putem bucura după o clasare cât mai bună!

R: Presupun că e nevoie de un buget ridicat pentru participare.

DB: Da, a fost nevoie de un buget măricel, dar dupa cum bine știți pentru a face performanță este nevoie și de sacrificii, îmi place minifotbalul, vreau să purtăm Târgoviștea peste tot in țară…și nu în ultimul rând să facem o figură frumoasă, să se poata mândri și târgoviștenii noștri cu rezultatele obținute de noi !!!

R: Care sunt așteptările tale?

DB: Așteptările mele din postura de președinte sunt să ne clasăm pe un loc cât mai bun, să facem o figură frumoasă. Din poziția de jucător consider că trebuie să muncim și să ne dăruim mai mult decât adversarul ca să putem să ne clasăm pe un loc cât mai bun…. Într-un cuvânt, AMBIȚIA va face diferența în cele mai multe meciuri. Pentru mulți dintre baieți este prima dată când iau contact cu minifotbalul „greu” și sper să fie o experiență frumoasă totodată!

R: Ai tot lotul disponibil?

DB: Da, vom pleca cu un lot de 19 jucători, cu tot ce avem mai bun la ora actuală, cu două piese lipsă, Penescu și Albu, din păcate…! O să fim cei care am dus greul tot acest campionat, cei care am muncit pentru prima poziție in Superligă, o să îi așteptăm și pe cei doi să se alăture lotului din ianuarie, când o sa jucăm pentru câștigarea Cupei la Minifotbal în Dâmbovița!!

R: Vă urăm succes și să veniți cu o clasare cât mai bună acasă!

DB: Vă mulțumesc și sper să nu dezamăgim și să ne clasam pe un loc bun pentru o echipă nou înființată…Jucam printre campioni și poate vreodată o sa fim și noi campionii! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Lotul care va efectua deplasarea este: Pătru, Bălașa, Chivulescu, Neagu, Marinică, Curiman, Nedelea, Cernea, Dinu, Serban, Rusu, Pahonțu, Enescu, Matei, Neacșu, Niță, Grecu.

Antrenor: Irinel Voicu. Director tehnic: Septimiu Burtescu. Hai Young Boys! Hai Târgoviște!

A consemnat Bogdan Marius Gheorghe


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca