Vremea în weekend! De la temperaturi de 32 de grade, la averse și descărcări electrice

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
15.09.2018 ORA 09 – 16.09.2018 ORA 09

Vremea va fi în continuare caldă însă treptat va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în orele serii și la începutul nopții, când izolat se vor semnala averse, posibil descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade.
MUNTE
Vremea va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor putea avea și caracter torențial, iar punctiform se vor cumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
16.09.2018 ORA 09 – 17.09.2018 ORA 09

Valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent, devenind în general apropiate de cele normale în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade.
MUNTE
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va fi în scădere.
Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro