Vreme perfectă pentru fotbal, la Târgoviște! Chindia rămâne pe podium!

Chindia a întâlnit formația bucureșteană Metaloglobus în cadrul etapei a 12-a a Ligii a 2-a. Meciul a început la orele 11:00, cu o bună asistență, aproximativ 2000 de spectatori fiind prezenți pe Eugen Popescu! Târgoviștenii au deschis foarte rapid scorul, căpitanul Honciu marcând în minutul 2 din careul de 6 metri, după o centrare a lui Dumitrașcu. Câteva minute mai târziu, Cristi Cherchez a încercat poarta, portarul oaspeților fiind puțin ieșit. Gol Chindia! Cristi Cherchez înscrie în minutul 33 după un assist al lui L. Mihai. Gol Chindia! Nisipeanu face 3-0 în minutul 58! Final de meci! Chindia termină al 7-lea meci fără gol primit!!

Chindia: Iustin Popescu / Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu / L. Mihai, Honciu, Matei, Stoica / Cherchez ( Bâtfoi 43), Nisipeanu

sursa video: AFC Chindia

Victoria categorică a târgoviștenilor, menține Chindia pe podiumul Ligii a 2-a cu 24 de puncte, acumulate în 12 meciuri, cu 4 mai puțin decât Dunărea Călărași și Hermannstadt, cea din urmă având un meci în minus.

sursa video: AFC Chindia

În “ceafa” Chindiei stau Academica Clinceni (22 pct) și Mioveni (21 pct), competiția fiind destul de strânsă în acest moment. În etapa următoare, misiunea Chindiei nu e deloc ușoară, târgoviștenii se vor deplasa la mai sus menționata Clinceni, care în cazul unei victorii ar urca în locul Chindiei. Ne bazăm pe experiența formației noastre care să asigure un rezultat pozitiv!

Hai Chindia!


Regata

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro