Vrei să ai succes la pariurile sportive? Iată ce greșeli să NU faci!

In prezent, pariurile sportive reprezinta unul dintre cele mai intalnite hobby-uri ale barbatilor, indiferent de varsta. Mai mult decat un simplu moment de divertisment sau amuzament, ori un episod incarcat de adrenalina, o mare categorie dintre partea masculina alege sa-si foloseasca stragetiile si norocul in scopul obtinerii unui castig suplimentar.

 

Vrei sa te bucuri de succes atunci cand pariezi? Iata la ce ar trebui sa fii atent si ce ar trebui sa nu faci!

 

  • Evita casele de pariuri nelicentiate

 

Sfera caselor de pariat offline si online s-a extins destul de mult in ultimul timp. Insa, aceasta oportunitate poate fi, de cele mai multe ori, in defavoarea utilizatorilor, intrucat pe cat numarul caselor de pariuri a crescut, cu atat exista sansa ca unele dintre acestea sa nu se bucure de validare, din punct de vedere al licentei de functionare. Acest lucru, nu numai ca dizolva credibilitatea in ochii celor care aceseaza aceste platforme, dar nefiind acreditate, sansele unui castig real tind sa fie tot mai mici. Daca esti pasionat de pariuri, ar trebui sa iti incerci norocul accesand case de pariuri licentiate, intrucat acestea iti pot oferi un avantaj in plus.

 

  • Informeaza-te inainte de emite un pronostic sau o cota

 

O alta greseala pe care pe care o comit majoritatea pariorilor este faptul ca acestia nu se informeaza constant inainte de a paria efectiv. Multe dintre platformele online destinate pariurilor sportive au si o rubrica ce prezinta pronosticurile si premisele tipsterilor, personelor specializate in a emite pareri si opinii pertinente, de cele mai multe ori, in legatura cu un joc sau cu anumite cote si sanse de castig. Nu actiona din implus, intrucat un astfel de „sport” tine de noroc, dar si de anumite cunostinte. Asadar, inainte de a lansa un pariu, citeste prezicerile existente si care fac referire la acel meci, pentru a fi cu un pas mai aproape de castig.

  • Nu te lasa dus de val si nu depasi bugetul propus

Una dintre cele mai grave greseli este aplombul cu care majoritatea barbatilor aleg sa joace si sa parieze, fara sa tina cont de un buget limita care sa fie destinat acestui hobby. De aici si sumele de bani colosale care se pot pierde in aceasta industrie a pariurilor sportive. Important este sa nu iti pierzi echilibrul si sa nu mizezi pe sume mai mari decat iti poate permite buzunarul. Ideal ar fi sa iti stabilesti un anumit buget pe care sa il aloci pasiunii tale, astfel incat, daca inevitabila pierdere se va produce, sa nu aduca cu sine regretul cheltuirii unui sume prea mare de bani.

 

  • Nu miza numai pe noroc

 

Cum deja a fost spus, pariule sportive sau pariurile de orice alta natura nu tin numai de noroc, chiar daca si acesta este un factor decisiv si destul de important. Insa, mai mult decat atat un rezultat satisfacator tine de strategie si de cunostinte/ informare. Inainte de a a paria pe o echipa, ar trebui sa ai destul de bine consolidate anumite detalii ce tin de organizarea ei interna si de istoricul sportiv al acesteia. In acest fel, nu vei face pronosticuri la intamplare, ci acestea, avand un fundament cat de cat logic, sansele de castig se vor augumenta.

Acestea sunt cele mai importante greseli pe care NU ai voie sa le comiti, daca iti doresti sa fii triumfator in lumea online, in ceea ce priveste sfera pariurilor. Tu pe care le faceai pana acum?

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro