Volei. CSM Târgoviște, victorie facilă cu CSU Galați în campionat

 

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Târgoviște a avut parte de o victorie facilă în etapa a 18-a a Diviziei A1. Pe teren propriu, formația antrenată de Dragan Nesic a trecut la pas de CSU Galați, cu scorul de 3-0, la capătul a doar 58 de minute de joc. Disputa cu gruparea de la malul Dunării a reprezentat un simplu antrenament cu public înaintea duelului cu Dinamo București, de pe 27 februarie. Formația din capitală a fost în turul competiției a doua echipă care a învins-o pe CSM după Știința Bacău. Vicecampioana României a mizat în partida cu ocupanta penultimului loc pe jucătoarele care au evoluat mai puțin în meciurile din acest sezon. Cum meciul s-a caracterizat ca fiind unul ușor, Nesic nu a apelat deloc la serviciile unor jucătoare precum Alexandra Sobo, Millagros Colar sau Diana Calotă. CSM continuă pe locul 2 în clasament după succesul cu CSU și a atins a 15-a victorie în campionat.

CSM Târgoviște – CSU Galați  3-0 (25-11, 25-10 25-9)

CSM: B. Brcic (3), S. Klisura (19), B. Mitrănescu (4), A. Trică (8), R. Marciu (12), S. Cebic, R. Ivanof (6), E. Ghiță (1). Antrenor: Dragan Nesic.

CSU: V. Stan, R. Petre, A. Dudnic (8), C. Vasilie (1), M. Foca, T. Sabloschi, S. Marian (4), I. Cazamir (1), E. Ivan (30, I. Todașcă (3). Antrenor: Ileana Berdilă.

Ionuț Parghel

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro