VOLEI: A condus, după care a pierdut! Înfrângere pentru CSM Târgoviște în prima manșă a 16-imilor CEV Cup

CSM Târgoviște a încheiat printr-o înfrângere meciul tur cu Khimik Yuzhny din 16-imile Cupei CEV. Echipa dâmbovițeană s-a înclinat cu scorul de 2-3, pe teren propriu, după ce a condus cu 2-0 la capătul primelor două seturi. În manșele trei și patru, jucătoarele lui Dragan Nesic au avut posibilitatea de a ieși din nou învingătoare, dar de fiecare dată au pierdut pe mâna lor. În setul decisiv, CSM a  făcut față adversarului din Ucraina până la 14-14, iar apoi a cedat atât, setul cât și meciul, cu 14-16. MVP-ul meciul a fost Millagros Collar, de la CSM, cu 29 de puncte realizate. Cu un punct câștigat în fața propriilor fani, care s-au comportat excepțional pe întreaga durată a întâlnirii, vicecampioana României pornește cu șansa a doua de calificare în optimi în meciul retur din Ucraina. Manșa secundă a duelului dintre CSM și Khimik va avea loc, pe 26 ianuarie, la Odessa.

CSM Târgoviște – Khimik Yuzhny    2-3 (25-22, 25-11, 22-25, 24-26, 14-16)

Sala Sporturilor din Târgoviște. Spectatori: 1 200.


CSM: A. Sobo (12 p), S. Cebic, R. Ivanof (10), M. Collar (29), M. Ikic (13), A. Trică (13), D. Calotă (2), B. Brcic (1), R. Marciu, B. Mitrănescu. Antrenor: Dragan Nesic.

Khimik: K. Dudnyk (4), D. Karpets, D. Drozd (10), A. Politanska (1), K. Silchenkova (15), K. Niemtseva, I. Molodtsova (17), A. Chernukha (15), A. Stepanchuk, M. Tomic (12). Antrenor: Andriy Romanovich.

Ionuț Parghel


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “VOLEI: A condus, după care a pierdut! Înfrângere pentru CSM Târgoviște în prima manșă a 16-imilor CEV Cup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca