Voineşti: Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore pentru fabricare ilegală de alcool

Peste 11.000 de litri de băuturi spirtoase, 14.000 de lei şi 3 instalaţii artizanale folosite la producerea de alcool au fost indisponibilizate de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice. Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

În urma percheziţiilor efectuate în ziua de 24 mai a.c.,  poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice  au  descoperit la domiciliile bănuiţilor 3 instalaţii artizanale destinate fabricării alcoolului, 11.681 de litri de băuturi spirtoase produse în afara antrepozitului fiscal autorizat şi 14.000 de lei.

Poliţiştii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri.

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pe parcursul acestei zile urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, reprezentanţi D.S.P şi ai D. J.A.O.V Prahova şi efective de jandarmi.

Totodată, activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro