Vlad Voiculescu, demis de la conducerea Ministerului Sănătății

Dâmbovițeanul Vlad Voiculescu nu mai este Ministrul Sănătății, în urma deciziei premierului Florin Cîțu.

Acesta a eliberat-o din funcție și pe Andreea Moldovan, secretarul de stat care preluase o parte importantă din prerogativele ministrului. picătura care a umplut paharul nemulțumirilor premierului față de acțiunile ministerului este Ordinul semnat de Moldovan, despre care Cîțu nu a știut nimic ( VEZI: Noi reguli pentru carantinarea localităților. S-ar putea intra mai ușor, iar perioadele vor fi mai lungi)

“Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a informat premierul Florin Cîțu.

Demiterea pare a dinamita relațiile și așa șubrede din coaliție, după ce premierul nu ar fi discutat cu partenerii de coaliție această remaniere.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro