Vlad Oprea, despre ultimele declarații ale lui Țuțuianu: “Nu noi l-am exclus din partid, ci atitudinea și comportamentul față de colegi!”

În lupta cu foștii colegi de partid, Adrian Țuțuianu, a trecut astăzi la analiza noii conduceri a PSD Dâmbovița,  din postura de membru al unui alt partid declarându-se nemulțumit de noua formulă. Acesta a nominalizat mai mulți membri din noua conducere a PSD Dâmbovița, criticând alegerea lor: “nu au câștigat vreodată vreun fel de alegeri“. Printre aceștia se numără Gabriel Olteanu (președintele PSD Butimanu), Marin Olaru (fost consilier local municipal, actualmente director al Direcției Agricole), dar și Vlad Oprea (președintele PSD la Titu, fost viceprimar al orașului), toți aleși vicepreședinți PSD Dâmbovița.

Oprea i-a și răspuns lui Țuțuianu, amintindu-i de contextul alegerilor din 2016, dar și de victoria organizației Titu la alegerile parlamentare, când Adrian Țuțuianu a fost ales senator, iar PSD Dâmbovița a avut printre cele mai bune rezultate din țară. PSD Titu a obținut atunci 53 de procente, în condițiile în care fostul primar PSD trecuse la PNL și avea majoritate absolută în Consiliul Local.

Observ că fostul meu președinte de partid, nu mai poate dormi, mai nou, din cauza mea și a altor colegi!

Nu că l-ar mai lua cineva în serios, dar mă simt nevoit să fac câteva precizări legate de Titu!

Am pierdut alegerile locale din 2016 pentru că m-a desemnat candidat cu 40 de zile înainte de alegeri (în 2015 și-a dat acordul să fiu schimbat din funcția de viceprimar), când deja jumătate din organizația de atunci, cu primar cu tot, fugise la alt partid, iar eu am rămas!

 În calitate de președinte al PSD Titu, după ce eu am consolidat organizația, la Parlamentare am obținut un scor de 53% în condițiile în care primarul și 13 consilieri locali ai PNL au stat zi de zi pe stradă, în campania electorală!

Tot eu, împreună de colegii de la Titu îl plimbam pe străzile din oraș, în cartiere, în piețe și în fabrici, când erau diverse acțiuni politice! Atunci îi plăcea și mă lăuda!” a scris Vlad Oprea, pe pagina lui de facebook.

Oprea a amintit și de faptul că formațiunea actuală a lui Țuțuianu se bazează la Titu pe fostul primar PDL, Ilie Dinu, în trecut dușmănit cu ardoare de către senatorul Pro România:“Văd că acum, la noul lui partid (un fel de cimitir al elefanților) se plimbă pe la Titu prin oraș cu o epavă politică și nu-i bagă nimeni în seamă, deși citim pe facebook că s-au strâns sute de semnături în 2 ore (una la 40 de secunde)!

Am auzit că acum e furios, jignește înjură și reclamă pe toată lumea, dar nu noi l-am exclus din partid, ci atitudinea și comportamentul față de colegi!

În rest…, ne vedem pe stradă, în Campanie!” a mai spus Oprea.

Surse social democrate spun că Adrian Țuțuianu ar fi încercat să convingă unii membri PSD ca la alegerile de vineri să-i reproșeze lui Dragnea, în plenul ședinței, mai multe aspecte, printre care și excluderea sa din partid. Se aștepta un episod asemănător celui de la Brăila, fosta organizație a lui Mihai Tudose (actualmente membru ProRomânia) unde ședința a fost întreruptă de un protestatar. La Dâmbovița, se pare că nimeni nu a dorit să facă acest lucru, iar  supărarea lui Țuțuianu față de foștii colegi a explodat. Tot astăzi, senatorul a anunțat că va face plângeri penale împotriva unui grup de oameni care l-au huiduit la vizita lui Victor Ponta.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Vlad Oprea, despre ultimele declarații ale lui Țuțuianu: “Nu noi l-am exclus din partid, ci atitudinea și comportamentul față de colegi!”

  • 19 martie 2019 at 17:00
    Permalink

    Dupa razboi, multi viteji de arata!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro