VIDEO – Scene de groază! Căpitanul unei echipe, umplut de sânge de adversari, după încheierea partidei

Marius Zidăroiu, căpitanul echipei Unirea Bucșani, a ajuns de pe terenul de fotbal direct în spital. Fotbalistul a fost bătut după încheierea partidei cu Unirea Răcari, de mai mulți fotbaliști ai acestei echipei. Unirea Bucșani a jucat în deplasare la Răcari, învingând cu 0 – 2, în Cupa României.

La finalul meciului mai multi jucatori de la campioana din liga a V-a au lovit miseleste jucatori de la Unirea Bucsani, in special pe Marius Zidaroiu.
Din pacate capitanul nostru a fost luat de catre ambulanta si dus la spital cu rani serioase la cap si coaste.
In semn de protest, Unirea Bucsani nu va mai juca niciodata la Racari!
Se pare ca aceasta echipa nu e capabila sa piarda!! 
Pe aceasta cale fac apel la conducerea AJF sa ia masuri drastice, poate chiar excluderea din campionat.
Arbitrii prezenti la meci au fost socati cand au vazut ce sa intampla la Racari 
Nu asa se prezinta o echipa nou promovata!” a scris pe facebook oficiali de la Bucșani.

După incident, Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari, finanțatorul echipei, a anunțat că se gândește dacă primăria va mai susține sau nu echipa.  “Din punctul meu de vedere jucătorii echipei Unirea Racari implicați nu mai au ce caută la echipa! Pentru totdeauna! Ma gândesc foarte serios și la suspendarea activității echipei! Ce sa cauți intr-un eșalon superior dacă nu sti sa pierzi!? În același timp ma gândesc și la faptul ca nu trebuie pedepsită echipa toată din cauza unor uscături!

IPJ Dâmbovița a deschis un dosar penal. Se așteaptă raportul medicului legist în cazul jucătorului internat în spital. Se fac cercetări pentru a se stabili cine sunt agresorii. Este foarte posibil, ca în urma incidentului, organizatorii partidei să fie amendați pentru lipsa forțelor de ordine.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro