VIDEO: Class Park Târgoviște- Singurul complex rezidențial din Romania care a amenajat pista de alergare și plimbare pentru locatari

Active Parc este pista de alergare și plimbare pe care complexul rezidențial Class Park o pune la dispoziția locatarilor. În lungime de peste un kilometru, pista este amenajată special pentru ca perioada stării de urgență, cu toate restricțiile ei să treacă mai ușor.

Singurul complex rezidențial din Romania care s-a îngrijit de locatari în acest fel și a reușit într-un timp record să facă acest lucru este la Târgoviște – Class Park.

La Active Parc am lucrat de dimineață până seara târziu și am reușit să terminăm în 2-3 zile. Ne-am gândit la locatari în situația în care trebuie să #staiacasa și simți ca ai nevoie de aer și lumină, iar statul între patru pereți îți ia din libertatea cu care erai obișnuit. Class Park este mai mult decât un apartament sau o locuință, este un complex rezidențial unic în care ai parcuri private și ai libertatea necesară să le folosești în perioada în care altele sunt închise. Dorim sa susținem fericirea, sănătatea și să ajutăm oamenii să ducă o viață normală ACASA și să poată iesi din case în siguranță pentru ca spațiile verzi sunt generoase din interiorul complexului în care accesul se face pe la pază. Active Parc se întinde pe o zonă de 13.000 mp unde s-a amenajat o pista de alergare și plimbare de peste 1 km unde poți alerga sau te poți plimba în voie cu familia, cățelul sau copilul. Complexul mai are în interior încă 4 parcuri  de fitness, pentru copii, de relaxare, dar și bibliotecă in aer liber.

Dorim ca oamenii sa rămână sănătoși fizic și cel mai important sănătoși mental. Cum aerul curat și mișcarea sunt cele mai importante pentru imunitate și fericire am amenajat exclusiv pentru comunitatea de locatari pista de alergare și plimbare temporar pe perioda stării de urgență”, este mesajul managerilor compexului rezidențial Class Park.

Pista simulează un traseu de marathon montan cu suișuri și coborâșuri, urcare pe bușteni, alergat printre roți. Pista de alergare și plimbare este facută din materiale naturale prietenoase cu mediul cum ar fi tocatură din lemn cu rol de amortizare atunci când se aleargă. Pista este folosita atât de alergători cât și de copii, mame cu căruțul și iubitorii de animale.

Complexul Class Park Târgoviste găzduiește peste 350 de familii, peste 700 de locatari si este un proiect ce va avea peste 1000 de apartamente.

În plină pandemie ne extindem și am achiziționat tereneul pe care este amenajata pista și urmează să se dezvolte Class Park Faza 2 unde se vor construi circa 400 de apartamente ce vor completa Complexul Class Park. Acesta este cel mai mare complex de apartamente noi din Târgoviste unde vor fi 1000 de apartamente. Noi, Class Park construim mai departe blocurile cu numerele 11 și 12, există ante-contracte semnate și oameni care așteaptă să se mute.”, au continuat managerii Class Park Târgoviște


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro