Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3656
30-11-2021

Vezi stadiul lucrărilor la stadionul Eugen Popescu. Se va înainta o propunere de omologare provizorie, către federație!

M-am deplasat în cursul acestei dimineți la stadionul Eugen Popescu, pentru conferința de presă susținută de primarul Daniel Cristian Stan și pentru a vedea stadiul lucrărilor.

Un efectiv destul de mare, comparativ cu anul trecut, lucra la stadion, în toate segmentele noii construcții exceptând perimetrul gazonului, unde totul este finalizat. Se lucrează la structura viitoarei Tribune 1, unde mai sunt așteptați cei mai înalți piloni, care vor delimita înălțimea tribunei (reiese în foto). Alte elemente ale tribunei metalice sunt livrate și așteaptă asamblarea în următoarele săptămâni. Partea curbată a viitoarei Tribune 2, de lângă Casa Armatei, beneficiază de noul strat de beton, urmând hidroizolația, fiind astfel pregătită pentru montarea scaunelor. La fel se va proceda și cu restul tribunei, desigur. S-a finalizat structura de rezistență a nocturnei, urmând ca stâlpii să fie montați în perioada imediat următoare, observând părți ale acestora în zona de lucru.

Omologare provizorie a stadionului

Autoritățile vor iniția un demers către Federația Română de Fotbal, pentru obținerea unei omologări provizorii, în cazul în care putem asigura minimul de condiții pentru organizarea meciurilor considerate acasă, susținute în Liga 1! Până la sfârșitul lunii martie e foarte probabil să avem montată nocturna, conform declarațiilor primarului Daniel Cristian Stan. În cazul în care Federația va accepta propunerea, vor fi montate vestiare și alte necesități, în sistem modular.

Fără a confirma cu siguranță, Daniel Cristian Stan estimează un termen de finalizare spre sfârșitul acestui an, deși a acuzat faptul că fondurile alocate județului a fost drastic diminuate, sportul fiind unul din segmentele cel mai grav afectate…

Vă vom ține la curent cu stadiul lucrărilor, prin vizite periodice la stadion. Numai bine!

BMG

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media