Vezi mesajul lui Daniel Florea înainte de UTA Arad – Chindia! Continuăm parcursul bun?

Chindia va evolua mâine pe terenul celor de la UTA Arad, în meciul din cadrul etapei a 8-a, care va începe la ora 14:00.

După un parcurs foarte bun, cu o remiză și două victorii în ultimele 3 meciuri, băieții lui Emil Săndoi vor fi încrezători la Arad, chiar dacă lotul nu va avea îmbunătățiri față de jocul cu Gaz Metan, când 4 jucători nu au fost disponibili, după ce au fost confirmați pozitiv la testul covid-19.

Echipa noastră ocupă poziția 6 a clasamentului, cu 11 puncte, după ce Botoșani a învins în ultimele minute pe Gaz Metan și a urcat pe 5. UTA a acumulat doar 8 puncte și se află pe poziția 11, cu o înfrângere și două remize în ultimele 3 jocuri.

Statistic stăm mult mai bine, arădenii având doar avantajul meciului acasă. Paradoxal, târgoviștenii s-au descurcat bine de fiecare dată când au întâlnit obstacole. Sperăm la o nouă evoluție bună!

Daniel Florea, marcatorul golului de 3 puncte, din meciul cu Gaz Metan:

“Traversăm o perioadă bună, cu un joc consistent și rezultate pe măsură! Ne bucurăm că în ciuda problemelor cu colegii infectați, am reușit să arătăm un spirit de echipă, ce a compensat și a dus echipa la victorie!
Ne bucurăm și în același timp simțim că suporterii dâmbovițeni ne susțin, iar lucrul acesta ne motivează să le aducem, la rândul nostru, cât mai multe bucurii!”

Parcurgem cea mai bună perioadă de când am revenit în Liga 1! Chiar dacă nu putem fi aproape fizic de echipă, o putem face de acasă, susținându-i din fața televizoarelor! Mâine, de la 14:00, pe Digisport, Look și Telekom! Hai Chindia!

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro