Vezi cum va fi vremea în acest weekend, în Dâmbovița!

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
28.05.2016 ORA 09 – 29.05.2016 ORA 09
Vremea va fi caldă pentru acestă dată din an dar şi în general instabilă îndeosebi în partea de sud-est a regiunii. Instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales după-amiaza şi în orele serii prin înnorări temporar accentuate, averse cu caracter local, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Punctiform cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 29 de grade, iar cele minime între 11 și 15 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în general instabilă. Mai ales după-amiaza şi seara temporar înnorările se vor accentua și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură mai ridicate decât mediile multianuale ale perioadei.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
29.05.2016 ORA 09 – 30.05.2016 ORA 09
Vremea se va menține caldă pentru acestă dată din an dar şi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza şi seara, când pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Punctiform se pot înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 30 de grade, iar cele minime între 12 și 16 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi după-amiaza şi seara când pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Cu totul izolat se pot înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura aerului nu va avea variații notabile față de ziua anterioară.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
30.05.2016 ORA 09 – 31.05.2016 ORA 09
Vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată din an în sudul extrem ale regiunii, însă gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, însă treptat spre seară dar și în cursul nopții, temporar înnorările se vor accentua și cu caracter local își vor face apariția averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor putea avea și caracter torențial, pe spații mici se vor cumula cantități de apă mai însemnate, iar punctiform vor fi consemnate căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 32 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade.
LA MUNTE
Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat începând cu orele serii, când vor fi înnorări și pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi intervale de timp în care ploile vor fi mai intense și mai frecvente, urmând astfel a se cumula cantități de apă importante, iar pe spații mici vor fi consemnate căderi de grindină. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date din an.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro