Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021

Vești rele de la meteorologi! Cum va evolua vremea în următoarele 4 zile

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
14.05.2016 ORA 09 – 15.05.2016 ORA 09
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi temporar noros și izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 13 grade.
LA MUNTE
Vremea va rămâne în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină. Valorile temrice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
15.05.2016 ORA 09 – 16.05.2016 ORA 09
Vremea va fi în general instabilă cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice. Astfel de manifestări vor fi local, spre seară și noaptea. Punctiform, cantitățile de apă vor fi mai însemnate şi se menţin condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 13 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în general instabilă cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice. Punctiform cantitățile de apă vor fi mai însemnate şi se menţin condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări mai ales în timpul ploilor. Variațiile termice vor fi nesemnificative.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
16.05.2016 ORA 09 – 17.05.2016 ORA 09
Vremea va fi în general instabilă și se va răci faţă de intervalul precedent, devenind răcoroasă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după amiază şi în prima parte a nopţii. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 20 de grade, iar cele minime între 6 și 11 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în general instabilă și se va răci faţă de intervalul precedent, devenind răcoroasă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. La altitudini mai mari, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
17.05.2016 ORA 09 – 18.05.2016 ORA 09

Vremea va fi în general instabilă și răcoroasă pentru această dată. Vor fi înnorări temporar accentuate și local averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii. Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate şi se menţin condiţiile de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 21 de grade, iar cele minime între 6 și 11 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în general instabilă și răcoroasă pentru această dată. Pe arii restrânse vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii. Precipitaţiile vor mai fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate şi se menţin condiţii de grindină.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media