USR cheamă în fața Consiliului pentru Combaterea Discriminării un consilier local din Dâmbovița

O afirmație făcută pe facebook de către consilierul local PSD Moroeni, Carmen Casandrescu, va fi analizată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Aceasta după ce USR Dâmbovița a sesizat forul, în urma unui comentariu pe care alesul local l-a avut la adresa românilor plecați la muncă în străinătate. ”Diaspora sa voteze acolo unde locuieşte, acolo sa hotărască binele lor, acasă fac numai rau”  este opinia considerată discriminatorie.

Considerăm că această afirmație este un atac grav la comunităţile de români (milioane de cetăţeni români) plecați la muncă în afara graniţelor naţionale, faptă care nu poate fi ignorată.

Fapta este cu atât mai gravă cu cât doamna Casandrescu Carmen este un ales local și are îndatorirea de a reprezenta drepturile locuitorilor comunei, indiferent dacă aceștia sunt stabiliți în România sau nu.

Înțelegem să dovedim prezenta, prin captura de ecran a comentariului doamnei Casandrescu Carmen.

Menționăm că ulterior, membrul USR Dâmboviţa a șters comentariul de la postarea sa, pentru a nu mai tolera și propaga acest mesaj și mai mult.” a motivat președintele USR Dâmbovița, deputatul Dmitru Lupescu, în sesizarea trimisă CNCD.

Între timp, s-a lansat și o petiție publică în care se solicită demisia consilierului, dar acesta nu a strâns decât aproximativ de 100 de semnături. La rândul ei Casandrescu și-a schimbat numele pe profilul de facebook probabil pentru a ieși din atenția publicului.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro