UNPR Dâmboviţa în „era” post-Miculescu: „Vom avea echipe de candidați în toate localitățile”

UNPR Dâmboviţa se repliază din mers, după pierderea preşedintelui Dumitru Miculescu. Uneperiştii locali au o nouă conducere reprezentată de Alin Maican – preşedinte interimar şi Adrian Enache – secretar general interimar. În ciuda pierderilor, noua echipă susţine că va avea candidaţi în toate localităţile judeţului şi că în perioada următoare va primi noi membri.

Recent, preşedintele PSD Dâmboviţa declara că UNPR e doar o anexă a lui Dumitru Miculescu şi ca atare nu doreşte o colaborare cu progresiţtii. într-o postare pe pagina sa de socializare, secretarul general Adrian Enache i-a transmis liderului PSD că UNPR este, de fapt, cel care nu vrea să colaboreze cu social demcraţii.

M-am tot gândit dacă să-i răspund domnului Adrian Țuțuianu, pe care-l tot văd interesat pe subiectul UNPR Dâmbovița. Deși, mă “emoționează” grija acestuia, nu înțeleg de unde atâta preocupare din moment ce UNPR Dâmbovița nu i-a cerut niciodată nici măcar vreo discuție despre o colaborare, cu atât mai mult o colaborare în sine, de ne tot anunță că exclude alianțele preelectorale cu UNPR. Îl asiguram ca noi, membrii UNPR, suntem cei care nu dorim să colaboram cu un partid care a devenit din păcate o anexă personală a domnului Țuțuianu. Mult mai important pentru noi, decât poveștile domnului Țuțuianu prin care se încurajează singur, este electoratul nostru, pe care îl asigurăm că vom avea echipe de candidați în toate localitățile județului Dâmbovița. În perioada următoare, domnul Adrian Țuțuianu va avea surpriza ca mulți membri PSD se vor alătura UNPR Dâmbovița.

Secretar general și purtător de cuvânt
UNPR Dâmbovița

ADRIAN ENACHE

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “UNPR Dâmboviţa în „era” post-Miculescu: „Vom avea echipe de candidați în toate localitățile”

 • 25 martie 2016 at 8:58
  Permalink

  In judetul nostru aceasta anexa a izmenarului Gabi Oprea, unpr, va depasi cu siguranta pragul de 0,45%, adica 0,6%! Ontanu a fost ultima…frontiera! Pa, pa uneperistilor, treceti la liberalii falsi ai macelarului MDI condus de doamna care se crede atotstiutoare in ale politicii, Bertha Colea!

  Reply
 • 24 martie 2016 at 6:57
  Permalink

  Chiar sunt curios daca electoratul unpr mai exista… intentionat am scris unpr cu litere mici, poate cand va trece pragul de 1%, scriu cu litere mari. Si zici ca nu e o anexa a lui Miculescu actualul unpr? Pai Alin Maican nu este asociat cu Sebi Marin si cu Dan Miculescu prin afacerile lor? Pai si atunci cum vine, ca nu prea inteleg…suntem asociati dar si competitori…nu prea suna…romaneste

  Reply
 • 24 martie 2016 at 6:46
  Permalink

  Bravo baieti. Va votam. Jos cu ciuma rosie in frunte cu puturosul puturosilot Tutuianu Adrian. A promis marea cu sarea si nu a facut nimic in judet. Programul lui si al PSD-ului a fost sa-si umple buzunarele el si lingaii lui. La tomberon cu Tutuianu.

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro