Universitatea Valahia Târgoviște participă la Școala de Excelență în Turism și Antreprenoriat, organizată de Universitatea Petrol-Gaze Ploiești

11 studenți ai Universității Valahia Târgoviște, însoțiți de profesorii lor, participă zilele acestea la un proiect derulat de Universitatea Petrol-Gaze Ploiești.

Școala de Excelență în Turism și Antreprenoriat, ce are loc în perioada 14-16 aprilie, la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, este  un proiect inovativ finanțat de Ministerul Educației Naționale şi Cercetării Științifice şi implementat în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, fiind dedicat studenţilor de la specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

Prin această inițiativă se dorește reducerea diferenţelor existente între conceptele teoretice predate la cursuri şi realităţile proiectelor din practică, implicând, pentru susţinerea studenţilor, specialişti din turismul românesc şi reprezentanţi ai partenerilor din mediul de afaceri, cu o mare experienţă în domeniu, au anunțat organizatorii. Grupul țintă este format din 50 de studenţi ai centrelor universitare membre ale Consorțiului „Academica +” și de la alte universități: Ploiești, Târgoviște, Alba – Iulia, Pitești, Sibiu, Suceava, Brașov, Galaţi cât şi alte categorii de tineri (elevi, absolvenți, cadre didactice). Studenţii selectaţi beneficiază de un program de coaching, de workshop-uri la care participă specialişti ai Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Ploiești și parteneri din proiect. Participanţii vor dezbate cele mai noi strategii în domeniul turismului şi programe destinate tinerilor întreprinzători. Studenţii beneficiază, totodată, de suportul cadrelor didactice care vor coordona proiectul din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, pe parcursul lucrărilor Şcolii de Excelenţă.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro