Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Un pompier dâmbovițean „a luat sub aripa lui” un copil a cărei casă a fost mistuită de flăcări

O bunică și nepotul ei au primit un ajutor nesperat de la pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului ce le-a cuprins casa în seara zilei de 9 decembrie.

După ce au fost avertizați de vecini că le arde casa, copilul a avut grijă să ia cu el ghiozdanul de școală. În casă se mai afla și străbunica copilului, care era nedeplasabilă și a fost scoasă de vecini până la sosirea pompierilor.

Astăzi, 23 decembrie a.c., pompierii de la Detașamentele Moreni și Târgoviște s-au mobilizat și au cumpărat obiecte de uz casnic, un aragaz, o sobă, haine și alimente pentru ca cei trei să treacă cu bine peste această perioadă dificilă.

Autoritățile locale au pus la dispoziția familiei un modul în care să locuiască, iar prin intermediul preotului din localitate se strâng sume de bani pentru ca împreună să construiască o casă.  Acum, copilul, elev în clasa a 3-a, ne-a promis ca va merge la școală pentru a învăța să devină pompier. Până atunci, colegul nostru plutonier adjutant Ștefănescu Daniel, care stă la câteva case distanță, îl va îndruma.

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media