Un elev de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgoviște ar putea fi selectat pentru emisiunea „Chefi la cuțite”

Daniel Constantin, elev la clasa a XI-a H, Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgoviște, domeniul alimentație publică, care a participat la castingul organizat pentru „Chefi la cuțite”,  o emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1, ar putea fi selectat să participe la etapa următoare.

 Am avut ocazia să mă duc la casting pe data de 12 noiembrie la București , unde am prezentat preparatul gătit de mine. Preparatul ales de mine a fost compus din: piept de rață cu varză roșie călită în vin rosu și sos de portocale. În bucătărie mă simt cel mai bine, îmi place să descopăr noi rețete și totodată moduri noi de așezare în farfurie preparatelor. -Daniel

Tânărul așteaptă  cu nerăbdare să afle dacă va fi selectat să participe la emisiune, chiar dacă competiția este una strânsă, din cele 2000 de persoane care au fost la casting, urmând să fie selectate doar  100.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “Un elev de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgoviște ar putea fi selectat pentru emisiunea „Chefi la cuțite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca