Un băiețel de 6 ani din Moreni are nevoie de o altă intervenție chirurgicală, deși a trecut prin 4 până acum…Ajută! Distribuie!

Am scris de multe ori despre cazuri care m-au marcat…Mi-aș dori mult să nu mai existe astfel de cazuri…Din păcate, nu ne putem împotrivi, dar avem puterea a a-i ajuta pe cei din jur, prin implicare colectivă!

Mă gândesc cu teamă cum e să fii în locul acestor părinți… Ce putere au? Ce luptă pot duce! Deși nu au dorit să facă un apel public, mai mulți prieteni au insistat, printre care și Marinică Macaran, unul din suporterii înfocați ai echipei Flacăra Moreni, oraș unde locuiește și această familie.

David suferă de Meduloblastom dezmoplazic de ventricul IV, care este cea mai frecventă tumoră malignă a creierului, putând fi însă operată, în Italia, după informațiile primite de Alexandra și Gabriel, părinții micuțului care a mai suferit intervenții chirurgicale în acest sens.

Suma necesară este nesemnificativă atunci când implicarea e mare…Mai ales cànd vorbim de 10.000 de euro…Am scris despre cazuri unde era nevoie de sume mult mai mari și acțiunile s-au concretizat! Sunt convins că și de această dată vom ajuta pe cei care au mare nevoie, acum un micuț puternic, care merge înainte!

LEI: RO50RNCB 0131 0734 8317 0001 – Neagu Nicoleta
EURO: RO66RNCB 0131 0734 8317 0004 – Neagu Alexandra

Dacă nu poți susține financiar, poți distribui acest articol! E foarte important, pentru că poate ajunge la cei care sunt în măsură să o facă! Sincere mulțumiri! Numai bine!

BMG

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro