Trofeu cucerit în premieră! CSM II Târgovişte a câştigat turneul „sateliţilor” la baschet feminin

CSM II Târgovişte a devenit regină în competiţia „sateliţilor” la baschet feminin. A doua echipă a Municipalului şi-a adjudecat trofeul Ligii I după ce şi-a dovedit supremaţia pe întreaga durată a turneului final, găzduit de Sala Sporturilor din Târgovişte. Formaţia antrenată de Cătălin Tănase a fost distrugătoare în faza finală a întrecerii, câştigând la fiecare apariţie pe teren. În ultimul meci, CSM II a lovit în plin şi a dispus de Sepsi II Sfântu Gheorghe, cu scorul de 92-57. „Satelitul” Municipalului a evoluat la turaţie maximă cu gruparea din Covasna, câştigând fiecare sfert al întâlnirii. În partida cu Sepsi II, a doua echipă a CSM-ului a trimis în teren mai multe jucătoare de la prima formaţie, aşa cum a făcut-o şi primele două jocuri ale turneului final. Împotriva formaţiei lui Aron Nemes, principala marcatoare târgovişteană a fost Andreea Orosz, cu 24 de puncte realizate. Până la disputa cu Sepsi II, câştigătoarea Ligii I a mai bifat victorii categorice cu Universitatea II Cluj (81-47) şi CSU II Alba Iulia (74-53). După CSM II şi Sepsi II, ultimul loc al podiumului a fost completat de CSU II. În schimb, Universitatea II a terminat pe locul 4, fiind cea mai slabă echipă care s-a prezentat la Târgovişte. Trofeul a fost câştigat în premieră de a doua echipă a Municipalului, iar ocuparea primului loc i-a adus trupei lui Tănase o reducere de 20% a taxelor către FRB în viitorul sezon al Ligii I.

Sepsi II Sfântu Gheorghe – CSM II Târgovişte 57-92 (14-31, 12-21, 19-24, 12-16)

Sepsi II: T. Kilin (5), A. Stoenescu (13), K. Kovacs (2), O. Gergely (6), A. Lazăr (7) – B. Sandor (3), N. Boloni, R. Belenyesi, H. Holinka, D. Mikes (21), M. Kokovay. Antrenor: Aron Nemes.

CSM II: P. Green (6), A. Orosz (24), L. Toma (3), A. Huţanu (12), D. Tănase (8) – C. Popescu (3), A. Pop (7), A. Vârjoghe (10), R. Alecu (5), A. Vasilache (2), A. Ghiţă (8), I. Nagy (4). Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuţ Parghel

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro