Trei suporteri morenari au interzis pe stadion, după meciul Flacăra – Steaua 2

Sâmbătă, 15 octombrie a.c., jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre F.C.M. Flacăra Moreni şi Steaua București 2, au acționat prompt pentru aplicarea măsuilor legale la 4 suporteri ai echipei gazdă.

În timpul partidei de fotbal ce s-a desfășurat pe stadionul Flacăra” din municipiul Moreni jandarmii dâmbovițeni au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale și pedeapsa complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapta, pe o perioadă de 6 luni, la trei tineri cu vârstă între 25 și 30 de ani, ai echipei gazdă, care au introdus și consumat băuturi alcoolice în arena sportivă.

Totodată, în timpul meciului membrii peluzei “Marian Pîrșă” din Moreni au folosit articole pirotehnice fiind identificat un tânăr de 21 de ani căruia oamenii legii i-au întocmit actele de de sesizare pentru efectuare fără drept de orice operațiuni cu articole pirotehnice”, acestea fiind înaintate structurilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

1

***

Pentru evitarea unor astfel de situaţii Jandarmeria Dâmboviţa recomandă organizatorilor de competiţii sportive să respecte prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro