Top 5 lucruri de știut despre fotbal dacă ești parior

  • Pariurile sportive sunt îndrăgite de românii din toate colțurile țării care își pun în valoare cunoștințele și intuiția legate de sporturi, mai ales de fotbal, cel mai iubit sport din țară.

Deși românii nu prea fac sport, ei adoră să se uite la alți oameni care o fac și mai ales să parieze pe cine va câștiga o anumită competiție. Pariurile sportive au devenit un adevărat fenomen în țara noastră, dar și la nivel global. Dacă nu știai, suntem țara cu cele mai multe case de pariuri.

Grație tehnologiei avansate de care dispunem, persoanele pasionate de pariuri nici nu mai trebuie să iasă din casă pentru că pot paria online, chiar de pe telefon. Casele de pariuri s-au mutat și în mediul online unde pariorii pot accesa azi meciuri de fotbal rapid, simplu și ușor.

Chiar și pariorii începători au informații utile la dispoziție. Astfel ei pot învăța totul despre plasarea pariurilor la cele mai populare sporturi cu ajutorul unor pronosticuri fotbal. Cel mai important este să fie dispuși să învețe. Nimeni nu s-a născut învățat, iar flerul la pariuri se câștigă în timp, exact ca orice abilitate învățată.

Înainte de a te avânta în lumea pariurilor online, este bine să știi anumite lucruri despre care vom vorbi în rândurile următoare. Dacă le știi, vei înțelege altfel lumea pariurilor și poate îți vei crește abilitatea de a “ghici” rezultatul meciurilor pe care îți vei paria banii.

Top 5 lucruri de știut despre fotbal dacă ești parior:

  1. Cotele variază în funcție de diverși factori – nu există cote care să rămână fixe pe o perioadă lungă de timp. Ele variază de la o zi la alta sau chiar de la o oră la alta în funcție de mai mulți factori. Dacă se pariază masiv pe o anumită echipă, cota acelei echipe va scădea. Cotele variază în funcție de numărul de meciuri câștigate, jucătorii prezenți, numărul de goluri marcate, dacă se joacă acasă sau nu, numărul de șuturi pe poartă, numărul de jucători accidentați etc.
  2. Nu există cote standard pentru echipe – cotele variază de la meci la meci, în funcție de diverși factori. Azi cea mai bine cotată echipă este Liverpool, mâine locul său este preluat de Bayern Munchen şi tot aşa. Nu trebuie să crezi că există stabilitate în fotbal. Echipele trec rapid de la o ligă la alta, iar acest lucru nu se poate opri. Oricât de documentat poți fi, uneori intuiția este mai bună decât orice.
  3. Cotele sunt înșelătoare – poate tu crezi că o echipă ar trebui automat să câștige pentru că are o cotă mică, dar nimic nu este fix și garantat în fotbal. Poate să piardă cea mai bună echipă, iar cea mai slabă să câștige. Pentru a depune un pariu, nu ar trebui să te bazezi doar pe cote, ci ar trebui să te documentezi pe site-uri de specialitate, cum ar fi cele de pronosticuri fotbal. De fapt, poți căuta pe Google: “care sunt pronosticurile la fotbal azi” sau “ce meciuri de fotbal sunt azi” şi vei găsi o multitudine de informaţii.
  4. Formație vs. cotă – uneori nu ar trebui să iei atât de mult în calcul cotele, cifrele, statisticile, ci intuiția ta în ceea ce privește echipa cu componența cea mai valoroasă. Oamenii contează mai mult decât cifrele și rezultatele din trecut, deoarece un atacant poate schimba soarta unui meci. De asemenea, un om valoros, cu rezultate deosebite, poate să schimbe rezultatul unui meci dacă are abilități excelente de dribbling.
  5. Se joacă acasă sau în deplasare – locația unde se va disputa meciul contează foarte mult, deoarece jucătorii sunt mai motivați să câștige când joacă acasă, pentru că au susținătorii aproape, cunosc terenul, au mai multă încredere în ei. Mai mult, daca echipa adversă nu are prea mulți microbiști pe stadion, aceștia se pot demoraliza lăsând mai multe șanse echipei ce joacă acasă.

Pentru a avea cât mai multe șanse de câștig, este bine să cauți azi pronosticuri fotbal pe motoarele de căutare și să te documentezi cât mai mult pentru a înțelege mecanismul pariurilor sportive. Odată ce ai toate informațiile utile și înțelegi cum funcționează cotele, poți face propriile previziuni asupra rezultatelor unor anumite meciuri și poate flerul tău îți va aduce banii doriți.

Există oameni care și-au făcut vacanțe frumoase cu întreaga familie din banii câștigați la pariuri. Totul ține de perseverență și probabilitate, dar uneori și de noroc. Când te plictiseşti de pariuri sportive îți poți încerca norocul la sloturi cu rotiri gratuite tot în mediul online.  Totul depinde de aversiunea ta la risc şi cât de familiar eşti cu pariurile, în general.

Tu ce zici de pariurile sportive? Le-ai încercat până acum?

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro