TITU: Diagnosticat cu cancer, Vlad are nevoie de sprijin financiar: „Duc o lupta contra timpului. Îmi doresc să trăiesc”

Diagnosticat cu camcer testicular, Vlad Ștefănescu, un tânăr de 23 de ani din Titu, iși poate salva viața într-o clinică din Turcia care i-a acceptat cazul. Are, însă, nevoie de 10.000 de euro. Până acum cu sprijinul „Asociației Speranță pentru România” a reușit să strângă aproximativ un sfert din sumă. Tânărul are mai puțin de două luni la dispoziție pentru a găsi banii necesari.
Pe data de 6 decembrie 2017 am primit un diagnostic crunt- cancer testicular cu metastaze pulmonare consecutive. Viata mi s-a schimbat radical, fiind supus multor investigatii medicale, o interventie chirurgicala si urmand sedinte de chimioterapie. Am nevoie de ajutorul tau pentru a putea continua tratamentul la o clinica specializata din Turcia.
 
Nu am crezut niciodata ca mi se poate intampla una ca asta. “Cancer” este un cuvant de care ne temem si pe care il evitam cu totii. Cand mi s-a spus ca am aceasta boala, prima reactie a fost de negare. Apoi, constientizand ceea ce mi se intampla, am fost cuprins o stare de deznadejde, pentru ca am realizat ca duc o lupta contra timpului, a neputintei si a durerii. Am invatat ca fiecare moment e pretios si viata mea s-a schimbat complet.

Am 32 de ani si cateva dorinte; dorinte care, desi pentru multi sunt banale, inseamna enorm pentru mine. Imi doresc sa pot sa zambesc si sa rad din nou. Imi doresc sa pot sa merg, fara sa obosesc dupa primele 5 minute. Imi doresc sa pot sa ma trezesc dimineata, fara sa aud ticaitul ceasului la tampla. Imi doresc sa TRAIESC. Dar pentru asta am nevoie de tine si de cateva minute din viata ta. Am nevoie de tine, sa iti rupi putin din timpul tau si sa citesti aceste randuri, ale unui om care vrea din tot sufletul sa se faca bine. Am nevoie de tine, de ajutorul tau financiar pentru a putea sa am parte de investigatii medicale si tratament de specialitate, pentru a avea o sansa la viata!” poveste;te Vlad pe sperantapentruromania.ro.

Donații se pot face în conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank și Banca Transilvania, pe numele asociației umanitare ,,Misiunea Speranță pentru România”.
Denumire: Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania.
CUI: 26044485BCR

BCR (Banca Comerciala Romana)


IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic