TENIS. Frații Radu și Cezar Papoe, învingători la Cupa ATH

Cupa ATH a fost o competiție pe placul fraților Radu și Cezar Papoe. Concursul de tenis desfășurat la București a fost dominat total de cei doi sportivi dâmbovițeni, legitimați la CS Târgoviște. Ambii tenismeni coordonați de Sorin Erlic au devenit câștigătorii întrecerilor în care au fost angrenați. Radu a fost învingător la categoria U18, iar Cezar la U10.

Radu Papoe s-a impus la U18…

Radu Papoe a intrat în posesia trofeului pus în joc după ce l-a învins în finală pe Tudor Vasilache (AS Club Sportiv București), cu scorul de 6-1, 6-1. În semifinale, târgovișteanul l-a depășit pe Dan  Radu Munteanu (AS Tenis Club București), cu 7-5, 6-1. În schimb, în primele două tururi, Radu ia eliminat pe Pierre Nicollerat (Tenis Club 2000 București) – 6-1, 6-1 și pe Tiberiu Tudoran (CSȘ Ploiești) – 6-0, 6-1. Tot la începutul acestui an Radu Papoe a câștigat Cupa de Iarnă Politehnica și a cucerit medalia de argint în proba de dublu a Naționalelelor de iarnă U16.

…iar Cezar Papoe la U10

De neoprit la Cupa ATH a fost și mezinul familiei Papoe, Cezar. Acesta s-a impus la U10 după ce l-a întrecut în finală pe Adrian Nedelcu (Tenis Club Enache), cu 6-2, 6-1. Pâna la disputa din ultimul act, Cezar a trecut în semifinale de Traian Petrică (AS Tenis Club București) – 6-1,6-4, iar în sferturi de Tudor Tibelea (Daimon Sport Club) – 6-0, 6-1. De asemenea, în turul 2 dâmbovițeanul l-a învins pe Rareș Poiană (AS CS Libra Phoenix București), cu 6-0, 6-0, iar în primul tur a avut liber, plecând din postura de favorit 1.

Ionuț Parghel

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro