Târgoviște Underground: Ionela Preda – “Muzica e facută pentru suflet”

Așa cum v-a obișnuit încă de la început, Gazeta Dâmboviței, promovează, în cadrul unor campanii, exemple pozitive, din cele mai variate medii culturale şi sociale. Târgoviște Underground își propune să aducă în fața cititorilor noștri nume mai mult sau mai puțin cunoscute dintr-un domeniu ce rămâne, încă, în umbră, producţiile artistice care nu-şi doresc să fie comerciale.

Astazi vom intra in sfera instrumentelor muzicale si vom conversa cu Ionela Preda, un artist care invata de 7 ani la Liceul de Arte Balasa Doamna si studiaza viola. Nu este singurul instrument preferat, vioara esta alt instrument studiat.

R: Cum ai descoperit pasiunea pentru muzica?

Ionela Preda: Inca de mica imi placea sa ma uit la televizor la emisiunile de muzica si admiram artisti care cantau la diferite instrumente. Mi se parea un lucru extraordinar sa poti face asta.

13883871_1163334720353513_1904479794_n

R: Care e prima ta experienta muzicala pe o scena, in fata unui public?

Ionela Preda: Nu imi mai aduc aminte pentru ca am fost de mica la mai multe concursuri si festivaluri, dar pot sa spun ca niciodata nu o sa ma satur de senzatia pe care o am atunci cand sunt pe scena.

R: Ce vrei sa transmiti prin muzica ta?

Ionela Preda: Muzica e facuta pentru suflet. Imi doresc sa transmit emotie, imi doresc ca fiecare persoana care ma asculta sa se regaseasca in ceea ce cant.

” De-a lungul anilor am participat la mai multe concursuri,am luat premii,am colaborat cu artisti pe care ii admir din tot sufletul,iar mai nou fac parte din Trupa Sing si am niste colegi artisti extraordinari. Cel mai mult imi place sa cant cu sora mea, Mariana Preda, care e un exemplu pentru mine! “

R: Pasiune sau un mod de a-ti castiga existenta?
Ionela Preda: Pentru mine muzica este o pasiune pentru ca asta mi-am dorit sa fac de mic copil,am mostenit acest talent de la mama mea si pana la urma va deveni si un mod de a-mi castiga existenta.
13874832_1163334717020180_521467998_n
R: Ce genuri de melodii se pot regasi in cover-urile tale.
Ionela Preda: Diverse genuri, de la pop, house,hip-hop pana la rock.
R: La ce competitii / spectacole ai participat?

Ionela Preda:  Am participat la mai multe concursuri, printre care: “Tinere Talente” , “Antonio Vivaldi ”,’’Olimpiada Nationala de interpretare instrumentala’’, Festivalul National de Muzica Usoara ‘’Stelutele Pucioasei’’ si multe altele. De asemenea, am urcat pe scena alaturi de Ansamblul “Ciuleandra”, orchestra simfonica “Andante”, orchestra “Xventure”.

” Nu ma vad facand nimic altceva inafara de muzica pentru ca asta iubesc cel mai mult. “

R: Care sunt artistii tai preferati, atat din Romania cat si internationali?

Ionela Preda: Desi nu mai ascult de ceva timp muzica romaneasca, chiar daca inainte imi placeau formatiile Holograf si 3 Sud Est, acum ascult mai multi artisti din afara, cum ar fi: Christina Aguilera, Michael Jackson, Michael Bolton, Michael Buble, Amy Winehouse, Whitney Houston, Christina Perri, Alicia Keys, Bryan Adams, Mariah Carey si multi altii.

R: Ce parere ai de miscarea underground damboviteana?

Ionela Preda: Genial! Ma bucur sa vad ca tinerii isi ocupa timpul cu ceva productiv. Tot asa!

R: Transmite un mesaj pentru cei ce apreciaza ceea ce faci.

Ionela Preda: Fiecare om cred ca are o pasiune si trebuie sa faca mai mult pentru a o dezvolta. E frumos sa stii ca mai sunt oameni care apreciaza ceea ce faci,de-aceea multumesc tuturor.

13672387_1163334713686847_508798525_n

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro