TÂRGOVIȘTE: S-a încheiat Meda Park Winter Cup 2017, etapă FIBA Word Tour

Meda Park Winter Cup 2017, competiția de baschet 3×3 organizată de Asociația Be You cu sprijinul Meda Park, a fost o etapă FIBA Word Tour contând în clasamentul mondial FIBA ce propulsează cei mai bine clasați jucători în țările lor către campionatele europene, mondiale sau către Jocurile Olimpice (baschetul 3×3 devenind din acest an disciplină olimpică).

La turneu au participat 31 de echipe din mai multe țări, unele mixte cu jucători din Statele Unite, Serbia, Muntenegru, Croația, Bulgaria, Nigeria și din mai multe zone ale României.

Categoriile acestei ediții au fost: -14 Masculin, -18 Masculin, Open Feminin și Open Masculin, baschet în scaun rulant. De asemenea, am avut concursuri pentru public și jucători: X și 0 cu reguli inedite și aruncări de 3 puncte și activități de educație nonformală.

În afara punctelor FIBA participanții s-au luptat și pentru premiile de peste 20 000 de lei oferite de către sponsorul turneului, Meda Park. Tot cu susținerea Meda Park am reușit să aducem la Târgoviște cel mai bun freestyler din Marea Britanie și unul din cei mai buni din lume, deținător de recorduri Guinness, Andrew Wilding.

Ne-au încântat cu reprezentațiile lor și dansatorii clubului All for dance din Târgoviște și tinerii artiști târgovișteni Alin Răvoiu și Victor Paraschiv. Nu putem omite sprijinul oferit de Crucea Roșie Dâmbovița care ne-a asistat pe toată perioada turneului și a avut grijă ca participanții să primească îngrijirile necesare de câte ori a fost nevoie.

Câștigătorii ediției din acest an au fost: -14 masculin – Jelly is here; -18 masculin – Șacalii; Open Feminin – All Star; baschet în scaun rulant – Fire Wheels și locul 1 la categoria cea mai disputată, Open Masculin, a fost câștigat de Intergalactic din Serbia, echipa momentului în baschetul 3×3 mondial.

Chiar dacă abia s-a încheiat această ediție, deja am început alături de partenerul nostru Meda Park pregătirile pentru anul viitor când vom începe seria de evenimente sportive cu un turneu organizat în Portugalia în primăvară,  urmat în august-septembrie de un mega-turneu în Târgoviște care va include și un festival de cultură urbană, street food și altele despre care vom da detalii la începutul anului viitor.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro