TÂRGOVIŞTE: Misiune imposibilă pentru doi pensionari! Să anunţe Electrica că nu au curent

O familie de pensionari din Târgovişte, care locuiesc pe strada 10 Mai la nr.33, stau de noaptea trecută fără curent şi au şanse bune să stea aşa mult şi bine. Cei doi au vârste trecute de 70 de ani. Dimineaţă, bătrânul a mers la sediul Electrica pentru a anunţa că tabloul electric al locuinţei nu se mai alimentează cu energie electrică. La sediul societăţii furnizoare, un paznic vigilent l-a întors din drum şi l-a trimis acasă spunându-i că nu se poate anunţa personal o defecţiune, ci trebuie sunat la numărul de urgenţă.

Bătrânul s-a întors în cartier şi a cerut ajutorul altor pensionari, ceva mai “tineri” pentru că nu se descurca să anunţe telefonic. Oamenii sună de azi dimineaţă, dar respectiva linie este ocupată continuu, probabil datorită celor care anunţă defecţiunile produse de ploaie. O singura dată, bătrânii au întrezărit o rază de speranţă, când a părut că apelul lor a fost preluat. Din păcate a fost doar un robot care a închis şi el la un moment dat.

Dincolo de faptul că probabil sunt foarte multe apeluri astăzi, trebuie reţinut că Electrica e foarte promptă când e vorba de încasat facturi şi tăiat curentul. De aceea ar trebuie să fie la fel de promptă şi la problemele oamenilor şi să creeze un sistem eficient pentru raportarea problemelor.

Pe această cale anunţăm că pe strada 10 mai, nr.33, Târgovişte, doi bătrâni au nevoie de ajutor.

UPDATE: La ora 19:00, după ce colegul nostru Gabriel Cristache a reusit sa prinda linia libera si a anuntat problema, o echipa Electrica a ajuns la familia de pensionari. Apropo, la Electrica te intreaba ca la poliţie, cu nume, adresa, telefon, tot tacamul….Asta daca ai noroc sa raspunda cineva!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro