TÂRGOVIȘTE: Lucrări și la pasajul de pe Șoseaua Găești! Luați în calcul aglomerația creată în zonă

Intrarea în municipiul Târgoviște, dinspre Găești devine tot mai aglomerată, mai ales la orele de vârf. Se execută lucrări pe tronsonul DN 72 aparținând municipiului Târgoviște (între Vama Târgoviște și COS), iar de astăzi a început și decopertarea unei părți a pasajului rutier peste calea ferată de pe Șoseaua Găești (zona Pavcom). Ambele lucrări la infrastructură aparțin primăriei municipiului Târgoviște. Astfel, zona devine aglomerată, iar circulația se desfășoară cu dificultate la orele de vârf, lucru de care trebuie să țină cont participanții la trafic atât din punctul de vedere al siguranței rutiere, cât și din punctul de vedere al timpul de așteptare în trafic.

“Astăzi, au debutat și lucrările de modernizare a pasajului peste calea ferată de pe DN 72, (zona Pavcom), lucrări care presupun reabilitarea de substanță a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolației, a rosturilor sau a parapeților.

Intervențiile fac obiectul unei investiții mai ample, finanțate din bani europeni, în cadrul căreia vor fi reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.” a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, despre lucrările la pasajul rutier. Acesta a declarat și că săptămâna viitoare vor începe lucrările și pe strada Gării, aparținând aceluiași proiect.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro