TÂRGOVIȘTE: Fostul Disco 2000 s-a redeschis sub numele Restaurant Reborn 2000!

Fosta locație Disco 2000 de pe Aleea Mănăstirii Târgoviște a fost redeschisă și rebrenduită de un noi  actionari  : Geanta Marian si  Milea Daniel Bertoni ( fostul bucătar  al Resaurantului Alexo) . Ei au hotărât să dea o șansă noua spațiului  Disco 2000, redeschis sub denumirea Restaurant Reborn 2000.

Reborn 2000 deține o sală de evenimente de 200 de locuri potrivită pentru mese festive, nunți, botezuri, majorate sau petreceri private. Zilnic, clienții pot alege din meniul „a la carte” sau „meniul zilei” (14 lei, ce cuprinde felul I, felul II, desert, pâine, apă). Restaurant  Reborn 2000 organizează în fiecare seară de vineri și sâmbătă petreceri cu Formația Ionuț Sterie și Sandra.

Puteți alege să petreceți noaptea dintre ani la Reborn 2000, prețul meniului fiind de 270 de lei. Pentru rezervări și livrări: 0737135949. Detalii puteți afla și pe pagina de facebook  Reborn 2000.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca