TÂRGOVIŞTE: Filtru în cartierul Matei Voievod – Operaţiunea “Ziua Z”  l-a pierdut pe Ghenosu! VIDEO

foto: Ghenosu la sărbătoarea Paştele Cailor, Târgovişte 2017

Percheziţiile care îl vizau pe Florin Pârjol, zis Ghenosu, desfăşurate în această dimineaţă la Târgovişte, continuă printr-un filtru instituit în cartierul Matei Voievod. Ghenosu nu este de găsit. Se pare că acesta a părăsit domiciliul prin spatele proprietăţii, unde sunt terenuri agricole. Maşina temutului interlop este parcată în curtea casei. Procurorii DIICOT şi poliştii l-au căutat prin curţile vecinilor, dar au instituit şi un filtru pentru toate maşinile care ies din cartier. Au adus şi un câine de urmă. Filtrul a fost instituit la câteva ore de la declanşarea percheziţiilor, fiind slabe şansele ca Pârjol să se mai afle în cartier.

Operaţiunea DIICOT a primit numele de  ZIUA Z . Conform unui comunicat este vorba despre o “acțiune de combatere a fenomenului infracțional organizat, care se derulează concomitent pe teritoriul a 28 de județe şi a municipiului Bucureşti (Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un  număr de 238 de percheziții domiciliare, ce vizează nu mai puțin de 227 de suspecți.

Acțiunile concertate ale procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  declanşate  astăzi la nivel național sunt rezultatul activităților investigative derulate în 20 de cauze penale instrumentate de către 14 structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală, ce  vizează destructurarea mai multor grupări infracționale  implicate în majoritatea  formelor de criminalitate organizată ce intră în competența direcției, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infractiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativă de omor.”

 

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro