TÂRGOVIȘTE: Bărbat reținut de polițiști pentru detinerea și comercializarea substanțelor toxice și deținere ilegală de armă

La data de 2 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase, sprijiniti de efective de la Serviciul de Investigatii Criminale si criminalisti, au efectuat o perchezitie domiciliara la un barbat de 68 de ani, din Targoviste, banuit de săvârșirea infractiunilor de trafic de substante toxice si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, fapte prevazute de art. 359 alin. 1 si art. 342 alin. 2 din Codul Penal.

In urma descinderii, politistii au indisponibilizat 32 de recipiente din plastic (205 litri), ce contineau substante susceptibile a fi toxice din categoria produselor de protectie a plantelor, pe care barbatul ar fi incercat sa le comercializeze fara drept.

De asemenea, politistii au descoperit si o arma neletala supusa autorizarii, cu posibil potential letal, detinuta ilegal. Pusca cu aer comprimat a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

La activitati au participat si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Dambovita.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro