Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

TÂRGOVIȘTE: Asistenta care a bruscat copilul a fost concediată. Bebelușul este paralizat

sursa foto: facebook

Comisia de disciplină, întrunită în ședință de urgență la solicitarea managerului Claudiu Dumitrescu, a decis concedierea asistentei medicale, filmate când brusca un nou-născut în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Tânăra avea un contract pe perioadă determinată, pe postul unei asistente aflată în concediu de îngrijire copil. Lucra în spital de aproximativ un an.

Simona Nicoleta P. este anchetată și de IPJ pentru rele tratamente aplicate minorului. În fața conducerii spitalului s-a apărat spunând că femeia care a filmat-o avusese un conflict cu ea și că aceasta i-ar fi vrut răul.Nu a explicat de ce trata copilul atât de agresiv.

Bebelușul pe care acesta îl trântea în timp ce îl hrănea are grave probleme de sănătate. Acesta s-a născut cu paralizie, din acest motiv fiind părăsit de mamă în spital. Practic, personalul spitalului este singura lui familie. Tânara asistentă nu i-a arătat nici un fel de compasiune, deși, se pare că, aceasta ar fi și ea însărcinată.

 

Distribuie:

5 thoughts on “TÂRGOVIȘTE: Asistenta care a bruscat copilul a fost concediată. Bebelușul este paralizat

 1. Nu înțeleg, e un experiment de prostire, sau o încercare de hipnoză colectivă?

  Care, sau ce brutalitate?

  Se „fabrică” o știre, combinând un titlu agresiv, cu o „filmare” foarte neclară (foarte mișcată, făcuta prin două geamuri, cu oglindiri), în care o asistentă hrănește un copil, destul de măricel ca să stea (aparent) așezat, apoi îi arannjează hainele ca să stea culcat. Asistenta a negat orice brutalitate, iar filmarea o arată răbdătoare cu copilul…

  În schimb, iată comentarii la această știre, care arată barbaria „trupei de linșare”:

  „Florin L.” (în Adevărul): „Și 3 pumni în ochi merita vita asta. După un sex surpriza direct din Moldova, bineînțeles.” (ce veleități de violator!!!)

  „Eu și cu mine” (tot în Adevărul): „Nu e copilul ala suficient de nenorocit, a mai venit si vitzica asta timpa sa-l bruscheze?! Ce te-as mai brusca si eu pe tine cu citiva pumni in cap!” (alt violator!!!)

  Dragomirescu Andreea (mditv.ro): „Daca te-as vedea direct in ochi te-as scuipa”

  Rodica Chiriac (mditv.ro): „Pai nu mai apucam sa filmez atata,ca intram si te luam direct te dadeam cu,capul de pereti”

  Elvira Vlad (mditv.ro): „…Daca o astept in spital si ii pun piedica pe scari ….pot fi banuita de ceva ?” (da, de tentativă de omucidere!)

  mai e nevoie de argumente? Comentatorii sunt mai răi decât fapta presupusă a celei acuzate!!!

  1. Le-a clarificat conducerea unitatii:

   COMUNICAT DE PRESA

   In urma incidentului din sectia Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste, mediatizat prin reteaua de socializare Facebook si preluat de presa, s-a convocat de urgenta Comisia de Disciplina a SJUT, care dupa audieri si dezbateri a propus incetarea disciplinara a raportului de munca.
   Managerul institutiei a luat act de decizia Comisiei si a dispus in consecinta incetarea contractului de munca.

   Manager SJUT, Purtator de cuvant,
   dr. Claudiu Dumitrescu dr. Elena Firoiu

   Apoi le-a clarificat insusi ministrul sanatatii:

   „E un copil abandonat, un copil cu grave probleme de sănătate, asistenta – însărcinată. Am luat legătura cu cei de acolo, cu managerul spitalului şi mi-a spus că comisia de disciplină a luat decizia de a desface disciplinar contractul de muncă al acestei asistente şi că vor anunţa şi Ordinul Asistenţilor. Eu cred că cine nu are vocaţie nu are ce căuta în sistemul sanitar. Trebuie să iubeşti oamenii, să ai simpatie. Această persoană nu are empatie, nu iubeşte oamenii. Îmi este greu să mă exprim. E un comportament pe care categoric îl dezaprob şi nu aş mai vrea să îl văd în spitalele din România”, a declarat Sorina Pintea.

 2. Unii au fost socati de brutalitate, sa lovesti un bebelus orfan!!
  Dar pe mine m-a impresionat fornbdabila LOGICA de care da dovada asistenta:
  – cineva imi vrea raul, am un conflict cu persoana
  – in loc sa o injur / scuip /bat pe ea, ma iau de un bebelus nevinovat, il brutalizez
  – si las pe „persoana care imi vrea raul” sa ma filmeze!!!
  Felicitari!

  1. Buna ziua. Va puteti adresa Spitalului Judetean. Sau redactiei la numarul de telefon 0737 449352 pentru a va pune in legatura cu persoane din conducerea unitatii medicale. Multumim!

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media