TÂRGOVIȘTE: Ai provizii de iarnă de făcut? Nu rata ultima zi a târgului de Târgului de Sfântul Dumitru

Distribuie:

Târgul de Sfântul Dumitru  face deliciul publicului într-un cadru de sărbătoare prin prezența producătorilor de brânză și pastramă, a standurilor de dulciuri cu baclavale scăldate în miere și straturi de nucă coaptă, cataif cu fistic, gustoasele plăcinte moldovenești poale-n brâu și plăcinte  turcești șuberek cu vită, pui și brânză. Mustăriile special amenajate în aer liber vor oferi cel mai delicios și parfumat must. Mititeii, friganelele, păstramioara și bulzul ciobănesc vor zburda pe grătarele încinse. Gospodinele vor pregăti sărmăluțele și fasolea cu ciolan la ceaun. Supa crema de dovleac va fi vedeta culinară. Mierea și celelalte produse apicole vor fi nelipsite

Hainele și căciulile din blana și piele, produsele de artizanat și hand made, în arome de lavandă vor fi la mare căutare .

Târgul de SFÂNTUL DUMITRU vă așteaptă în condiții de siguranță și cu respectarea obligatorie a purtatului măștii de protecție și a  celorlalte reguli de protecție anti Covid-19. Ultima zi de târg este 27 octombrie.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro